Skip to content

Personal PCOS Plan

Meer dan 1370 vrouwen gingen jou al voor. Met het Personal PCOS Plan helpen wij jouw lijf in balans te brengen door middel van leefstijlveranderingen, zodat jij lekkerder in je vel zit en minder hormonale klachten ervaart en je fit en energiek voelt.

PCOS is een frustrerende aandoening

Vooral als niemand jou het antwoord lijkt te kunnen geven wat je kan doen om de oorzaak aan te pakken.

De arts adviseert aan de pil te gaan tot je zwanger wordt of, wanneer je zwanger wilt worden, te starten met Letrozol of Clomid. Je gebruikt laserbehandelingen voor overbeharing. Je gebruikt medicatie of crèmes tegen acne. Je gaat van dieet naar dieet en volgt intensieve work-outs, hopende dat het eindelijk werkt om af te vallen of van andere PCOS klachten af te komen. Je volgt programma’s van influencers, met of zonder PCOS. Je spendeert honderden euro’s aan supplementen waarvan je hebt gehoord dat ze goed zijn bij PCOS.

En toch verandert er niets.

Dit komt vaak omdat er niet holistisch naar jou als persoon gekeken wordt, het géén wetenschappelijk onderbouwde adviezen zijn of niet is afgestemd op jou. Elk persoon is uniek. Wat bij de een ander werkt, hoeft niet voor jou te werken.

Maar het kan ook anders….

De wetenschap heeft bewezen dat leefstijlaanpassingen een enorme impact kunnen hebben op jouw PCOS klachten, vruchtbaarheid en het verminderen van het risico op gezondheidsproblemen op de lange termijn. Maar alléén als dit de juiste aanpassingen zijn. Dat betekent wetenschappelijk onderbouwd en individueel afgestemd op jou. En dat is waar wij jou mee helpen. Wij zijn niet alleen diëtist maar ook gezondheidswetenschapper en kunnen alle fabels van feiten onderscheiden. Wij kijken naar wat voor jou het beste werkt op korte én lange termijn. Zodat jij lekkerder in je vel komt te zitten, minder hormonale problemen ervaart en je PCOS klachten afnemen.

Kies jouw Personal PCOS Plan

Met ons Personal PCOS Plan helpen wij jou fysiek en mentaal in balans te brengen zodat je minder klachten ervaart en weer energie hebt voor de dingen die belangrijk zijn.

PCOS Plan Light

3 maanden

Nu voor €327,- !

PCOS Plan Plus

6 maanden

Nu voor €457,-!

PCOS Plan Premium

12 maanden

Nu voor €697,-!

Bij elk plan krijg je een deel vergoed uit je basisverzekering. Dit kan oplopen tot wel 83% van de totale kosten! Klik hier voor een compleet overzicht van de vergoedingen per verzekeraar. 

*Ook perfect te combineren met de PCOS Academy. Voor slechts €99,- extra krijg je toegang tot de PCOS video Academy; een complete video-hub met >160 filmpjes over PCOS en alle betrokken hormonen, fertiliteit, voeding, beweging, slaap, stressmanagement en supplementen.

Testimonials

Onze klanten

Ik heb de ervaring als heel prettig ervaren. Het traject heeft mij opgeleverd dat ik beter weet wat goed voor mij en mijn PCOS klachten is. Ik voel mij veel fitter en heb meer energie. Ik zou het zeker aanraden als je PCOS hebt!
Amber
Goede coaching, denken veel met je mee. Veel kleine aanpassingen gedaan waardoor ik me over het algemeen gewoon beter voel.
Annabel
De afgelopen drie maanden heb ik het traject van Lifestyle & Hormones gevolgd op aanraden van mijn gynaecoloog. Ik heb toepasselijke tips gekregen, mooie inzichten en waardevolle informatie. Stapsgewijs en met veel kennis en kunde heeft Wendy mij begeleid en in een korte tijd is mijn cyclus sterk verbeterd, bruis ik weer van de energie en ik voel ik me happy. De eerste centimeters ben ik kwijt en al was ik dat niet- ik voel me een stuk beter. Ik ben blij met dit mooie resultaat en ik ga volle goede moed verder. Bedankt voor het waardevolle traject!
Melanie
Ik heb met een fijn gevoel dit traject gevolgd. Margot is duidelijk, denkt goed mee, legt veel uit qua waarom bijv. een verandering in het een of het ander wenselijk is (erg leerzaam, zo leer je wat pcos precies in houdt en wat voor klachten dat kan geven). Verder is ze gewoon een ontzettende lieve vrouw die graag helpt. Echt ontzettend fijn als iemand z'n passie voor haar beroep heeft! Ik heb mijn doel van verandering in voeding en minder klachten ervaren bereikt! 🙂
Amy
Een half jaar geleden heb ik mij opgegeven voor dit traject. De aanpak vond ik gelijk heel prettig en ik voelde mij gelijk serieus genomen. Ik merkte gelijk dat Charlotte verstand van zaken had. De informatie die ik heb gekregen heb ik niet eerder van een arts gehad. Ondanks dat het doel van afvallen nog niet behaald is, ben ik beduidend beter gaan voelen. Ben energieker, voel mij vrolijker en frisser. Dus ik ben zeer tevreden, ik ga in kleine stapjes verder om uiteindelijk mijn doel te bereiken. Dank je wel, Charlotte!
Judith
Sinds oktober ben ik begonnen met een Traject van 6 maanden. Wendy was mijn Coach. Samen hebben wij alles stap voor stap besproken wat mijn klachten waren en hoe wij dit gingen aanpakken. Als het een keer wat minder ging dan had Wendy een luistert oor en gaf ze mij weer tips om het weer op te pakken. Nooit had ze een oordeel als het even anders ging dan we hadden besproken. Met kleine aanpassingen kon ik al verschil merken. Het is echt het totaal plaatje van voeding, bewegen, ontspanning. Ik heb al 10 jaar PCOS en ik ben super blij dat ik nu eindelijk weet wat het allemaal inhoud en wat het met mij lijf doet. Ik ben super dankbaar dat ik jullie heb gevonden en deze stap heb gezet. (Doorslaggevende was ook waarom wel veel geld uitgeven aan kleding en uitjes maar niet aan je gezondheid). Het heeft mij veel in zichten gegeven. Ik ben er nog niet helemaal, maar al vele klachten zijn bij mij verminderd of weg. Ook wilde ik een paar kilo's kwijt wat bij mij nooit lukte. Maar met trots kan ik zeggen dat ik door alle aanpassingen ook 7 kilo ben kwijtgeraakt. Ik raad het iedereen aan die met klachten rondloopt om een traject bij hen te volgen.
Sheranie
Jullie zijn gewoon top! Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt om mij bij jullie aan te melden. Ik heb een betere relatie met eten. Dat je levenstijl aanpassen niet altijd maar inhoud wat je allemaal niet mag maar juist wat je allemaal WEL mag. Jullie zorgen voor duidelijkheid en dat is heel verfrissend. Alles is terug te lezen op de gepersonaliseerde e-guide waar ik nog vaak gebruik van zal maken.
Anoniem