Skip to content

Personal PCOS Plan

Meer dan 775 vrouwen gingen je al voor. Met het Personal PCOS Plan helpen wij jouw hormonen in balans te brengen door middel van leefstijl veranderingen, zodat jij lekkerder in je vel komt te zitten en je fit en energiek voelt.

Services

PCOS is een frustrerende aandoening

Vooral als niemand jou het antwoord lijkt te kunnen geven wat je kan doen om de oorzaak aan te pakken.

De arts adviseert aan de pil te gaan tot je zwanger wordt, of wanneer je zwanger wilt worden te starten met Clomid. Je gebruikt laserbehandelingen voor overbeharing. Je gebruikt medicatie of crèmes tegen acne. Je gaat van dieet naar dieet en volgt intensieve work-outs, hopende dat het eindelijk werkt om af te vallen of van andere PCOS klachten af te komen. Je volgt programma’s van influencers, met of zonder PCOS. Je spendeert honderden euro’s aan supplementen waarvan je hebt gehoord dat ze goed zijn bij PCOS.

En toch verandert er niets.

Dit komt vaak omdat er niet holistisch naar jou als persoon gekeken wordt, het geen wetenschappelijk onderbouwde adviezen zijn, of niet is afgestemd op jouw kenmerken. Elk persoon is uniek. Wat bij een ander werkt, hoeft niet voor jou te werken.

Maar het kan ook anders….

De wetenschap heeft bewezen dat leefstijl aanpassingen een enorme impact kunnen hebben op jouw PCOS klachten, vruchtbaarheid en het verminderen van het risico op gezondheidsproblemen op de lange termijn. Maar alléén als dit de juiste aanpassingen zijn. Dat betekent wetenschappelijk onderbouwd en individueel afgestemd op jou. En dat is waar wij jou mee helpen. Wij zijn niet alleen diëtist maar ook gezondheidswetenschapper en kunnen alle fabels van feiten onderscheiden. Wij kijken naar wat voor jou het beste werkt op korte én lange termijn. Zodat jouw hormonen weer in balans komen en je PCOS klachten afnemen.

Kies jouw Personal PCOS Plan

Met ons Personal PCOS Plan helpen wij jouw hormonen in balans te brengen zodat je minder klachten ervaart en weer energie hebt voor de dingen die belangrijk zijn.

PCOS Plan Light

3 maanden

Nu voor €327,- !

PCOS Plan Plus

6 maanden

Nu voor €457,-!

PCOS Plan Premium

12 maanden

Nu voor €697,-!

Bij elk plan krijg je een deel vergoed uit je basisverzekering. Dit kan oplopen tot wel 83% van de totale kosten! Klik hier voor een compleet overzicht van de vergoedingen per verzekeraar.