Skip to content

Personal PCOS Plan

1610 vrouwen gingen jou al voor. Met het Personal PCOS Plan helpen wij jouw lijf in balans te brengen door middel van leefstijlveranderingen, zodat jij lekkerder in je vel zit en minder hormonale klachten ervaart en je fit en energiek voelt.

PCOS is een frustrerende aandoening

Vooral als niemand jou het antwoord lijkt te kunnen geven wat je kan doen om de oorzaak aan te pakken.

De arts adviseert aan de pil te gaan tot je zwanger wordt of, wanneer je zwanger wilt worden, te starten met Letrozol of Clomid. Je gebruikt laserbehandelingen voor overbeharing. Je gebruikt medicatie of crèmes tegen acne. Je gaat van dieet naar dieet en volgt intensieve work-outs, hopende dat het eindelijk werkt om af te vallen of van andere PCOS klachten af te komen. Je volgt programma’s van influencers, met of zonder PCOS. Je spendeert honderden euro’s aan supplementen waarvan je hebt gehoord dat ze goed zijn bij PCOS.

En toch verandert er niets.

Dit komt vaak omdat er niet holistisch naar jou als persoon gekeken wordt, het géén wetenschappelijk onderbouwde adviezen zijn of niet is afgestemd op jou. Elk persoon is uniek. Wat bij de een ander werkt, hoeft niet voor jou te werken.

Maar het kan ook anders….

De wetenschap heeft bewezen dat leefstijlaanpassingen een enorme impact kunnen hebben op jouw PCOS klachten, vruchtbaarheid en het verminderen van het risico op gezondheidsproblemen op de lange termijn. Maar alléén als dit de juiste aanpassingen zijn. Dat betekent wetenschappelijk onderbouwd en individueel afgestemd op jou. En dat is waar wij jou mee helpen. Wij zijn niet alleen diëtist maar ook gezondheidswetenschapper en kunnen alle fabels van feiten onderscheiden. Wij kijken naar wat voor jou het beste werkt op korte én lange termijn. Zodat jij lekkerder in je vel komt te zitten, minder hormonale problemen ervaart en je PCOS klachten afnemen.

Kies jouw Personal PCOS Plan

Met ons Personal PCOS Plan helpen wij jou fysiek en mentaal in balans te brengen zodat je minder klachten ervaart en weer energie hebt voor de dingen die belangrijk zijn.

PCOS Plan Light

3 maanden

Nu voor €337,- !

*Prijs geldig tot 1 juli. Per 1 juli gaat de prijs naar €447.

PCOS Plan Plus

6 maanden

Nu voor €467,-!

*Prijs geldig tot 1 juli. Per 1 juli gaat de prijs naar €567.

PCOS Plan Premium

12 maanden

Nu voor €697,-!

*Prijs geldig tot 1 juli. Per 1 juli gaat de prijs naar €997.

Bij elk plan krijg je een deel vergoed uit je basisverzekering. Dit kan oplopen tot wel 75% van de totale kosten! Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar voor 2024. 

Kennismaken?

Het is altijd een goed idee om te starten met het verbeteren van je levensstijl. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, of wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, laat ons je dan helpen. Plan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om meer over jezelf te vertellen en alle vragen te stellen over ons aanbod.

Testimonials

Onze klanten

Ik heb de ervaring als heel prettig ervaren. Het traject heeft mij opgeleverd dat ik beter weet wat goed voor mij en mijn PCOS klachten is. Ik voel mij veel fitter en heb meer energie. Ik zou het zeker aanraden als je PCOS hebt!
Amber
Goede coaching, denken veel met je mee. Veel kleine aanpassingen gedaan waardoor ik me over het algemeen gewoon beter voel.
Annabel
De afgelopen drie maanden heb ik het traject van Lifestyle & Hormones gevolgd op aanraden van mijn gynaecoloog. Ik heb toepasselijke tips gekregen, mooie inzichten en waardevolle informatie. Stapsgewijs en met veel kennis en kunde heeft Wendy mij begeleid en in een korte tijd is mijn cyclus sterk verbeterd, bruis ik weer van de energie en ik voel ik me happy. De eerste centimeters ben ik kwijt en al was ik dat niet- ik voel me een stuk beter. Ik ben blij met dit mooie resultaat en ik ga volle goede moed verder. Bedankt voor het waardevolle traject!
Melanie
Ik heb met een fijn gevoel dit traject gevolgd. Margot is duidelijk, denkt goed mee, legt veel uit qua waarom bijv. een verandering in het een of het ander wenselijk is (erg leerzaam, zo leer je wat pcos precies in houdt en wat voor klachten dat kan geven). Verder is ze gewoon een ontzettende lieve vrouw die graag helpt. Echt ontzettend fijn als iemand z'n passie voor haar beroep heeft! Ik heb mijn doel van verandering in voeding en minder klachten ervaren bereikt! 🙂
Amy
Een half jaar geleden heb ik mij opgegeven voor dit traject. De aanpak vond ik gelijk heel prettig en ik voelde mij gelijk serieus genomen. Ik merkte gelijk dat Charlotte verstand van zaken had. De informatie die ik heb gekregen heb ik niet eerder van een arts gehad. Ondanks dat het doel van afvallen nog niet behaald is, ben ik beduidend beter gaan voelen. Ben energieker, voel mij vrolijker en frisser. Dus ik ben zeer tevreden, ik ga in kleine stapjes verder om uiteindelijk mijn doel te bereiken. Dank je wel, Charlotte!
Judith
Sinds oktober ben ik begonnen met een Traject van 6 maanden. Wendy was mijn Coach. Samen hebben wij alles stap voor stap besproken wat mijn klachten waren en hoe wij dit gingen aanpakken. Als het een keer wat minder ging dan had Wendy een luistert oor en gaf ze mij weer tips om het weer op te pakken. Nooit had ze een oordeel als het even anders ging dan we hadden besproken. Met kleine aanpassingen kon ik al verschil merken. Het is echt het totaal plaatje van voeding, bewegen, ontspanning. Ik heb al 10 jaar PCOS en ik ben super blij dat ik nu eindelijk weet wat het allemaal inhoud en wat het met mij lijf doet. Ik ben super dankbaar dat ik jullie heb gevonden en deze stap heb gezet. (Doorslaggevende was ook waarom wel veel geld uitgeven aan kleding en uitjes maar niet aan je gezondheid). Het heeft mij veel in zichten gegeven. Ik ben er nog niet helemaal, maar al vele klachten zijn bij mij verminderd of weg. Ook wilde ik een paar kilo's kwijt wat bij mij nooit lukte. Maar met trots kan ik zeggen dat ik door alle aanpassingen ook 7 kilo ben kwijtgeraakt. Ik raad het iedereen aan die met klachten rondloopt om een traject bij hen te volgen.
Sheranie
Jullie zijn gewoon top! Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt om mij bij jullie aan te melden. Ik heb een betere relatie met eten. Dat je levenstijl aanpassen niet altijd maar inhoud wat je allemaal niet mag maar juist wat je allemaal WEL mag. Jullie zorgen voor duidelijkheid en dat is heel verfrissend. Alles is terug te lezen op de gepersonaliseerde e-guide waar ik nog vaak gebruik van zal maken.
Anoniem
Vond het fijn om dit traject te doorlopen. Charlotte heeft me hier goed in begeleid en het was een houvast als ik het even niet meer wist. Ik weet sinds begin van dit traject pas over mijn pcos en was de hoop in alles beetje verloren. Ben al meer dan 5 jaar met alles en iedereen bezig en sinds dit traject ben ik mezelf beter gaan voelen, ik heb meer energie, kilo’s gaan eraf en ik heb een beter humeur. Ik raad dit zeker aan.
Nagilla
De begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Wendy en ik zijn begonnen met het toepassen van kleine veranderingen en deze bleken al voldoende te zijn. Ik heb nu al twee keer mogen spreken van een natuurlijke menstruatie, terwijl ik deze voor bijna 5 jaar niet meer heb gehad. Ik hoop ontzettend dat ik met de tips en begeleiding die ik heb gekregen op dezelfde voet verder kan gaan en dat mijn klachten vanaf nu verder zullen minderen en uiteindelijk uitblijven.
Noa
Het traject heeft mij inzicht gegeven om gezondere keuzes te maken, die snel te implementeren zijn. Vooral met betrekking tot eten. Waar ik voorheen alleen maar ‘minder voedzame’ keuzes maakte, denk ik hier nu beter over na. Ook is mijn slaap beter geworden. Waar ik eerder tegen de net 6,5 uur kon maken, slaap ik nu regelmatig 8 uur! Mijn uitdaging zit hem nog wel in de eetbuien en sugar cravings, om die nog beter onder de knie te krijgen. Gelukkig heb ik hier wel handvatten voor om hier extra mee bezig te gaan. Charlotte den Boer is een lieve, fijne en luisterende coach! Sinds kort ben ik ook begonnen met Ferevi te nemen, en ik ben benieuwd wat dit nog voor mij gaat doen! Mocht je dit lezen en nog twijfelen, ga er gewoon voor! Het is echt helpend!
Inez
Het traject dat ik heb doorlopen bij Lifestyle&Hormones heeft mijn levensstijl veranderd, door het traject ben ik mezelf beter gaan voelen. Mijn hoofdpijn, vermoeidheid, sugar cravings en obstipatie klachten zijn flink verminderd. Ook heb ik minder snel last van stemmingswisselingen. Wendy heeft mij leren inzien dat je op een makkelijke manier met kleine aanpassingen je levensstijl kan veranderen, waardoor je jezelf een stuk beter gaat voelen. Toen ik op mijn 21ste hoorde dat ik PCOS had, viel mij dit erg zwaar. Na alle adviezen en meetings heb ik meer vertrouwen gekregen voor de toekomst en voelde ik me gehoord. Ik zou het traject zeker aanraden omdat je jezelf zoveel beter kan voelen wanneer je met kleine aanpassingen je levensstijl verandert. Dan pas merk je dat de klachten die je had, niet normaal zijn en er echt iets aan te doen valt!
Britt
Charlotte heeft mij geholpen om de bomen door het bos weer te zien. Ik ben persoonlijk veel verschillende adviezen online tegengekomen en vooral veel onzin. Ze kon voor mij de adviezen goed wetenschappelijk onderbouwen en daardoor stress wegnemen en vooral de nuchterheid en logische gedachtes weer terugbrengen. We hebben samen soms gelachen om de bizarre dingen die op het internet voorbijkomen. Ik heb na het aanpassen van mijn voeding vrij snel veel meer energie gekregen. Toen ik door de FSH injecties erg misselijk werd heeft Charlotte met mij meegekeken hoe dat verholpen kon worden. Dat is ook gelukt. Mijn darmproblemen zijn veel beter onder controle en ik heb minder last van pms klachten. Ik heb zin om gezond te eten omdat ik weet hoe veel beter ik mij hierdoor voel. Ik zou het traject aanraden aan iedereen die niet meer weet waar ze goed aan doen na een pcos diagnose. Het geeft verheldering en zelfvertrouwen.
Kirsten
Het traject was voor mij net weer even de stok achter de deur die ik nodig had. Door de begeleiding van Charlotte en de leuke tools die je aangereikt krijgt, heb je een mooi en compleet naslagwerk waar je op terug kan vallen als je het even lastig krijgt. Ondanks de kennis die ik zelf al had over PCOS en Voeding heeft me dit traject toch nog leuke en handige tips en trucs gebracht. Er wordt veel met je meebedacht en Charlotte laat je zelf met suggesties komen. Er wordt op een gelijkwaardige manier en niet veroordelend met je gepraat.
Sharon
Voor mijn zwangerschap kreeg ik te horen dat ik PCOS had, op dit moment wist ik nog erg weinig over PCOS, behalve dat dit de reden was van mijn onregelmatige cyclus en het moeizaam zwanger raken. Als ik zwanger wilde worden moest ik hormonen gaan gebruiken. Na mijn zwangerschap wilde ik weer wat doen aan de toegenomen kilo’s. Op aanraden van een vriendin/buurvrouw heb ik de webinar van lifestyle & hormones gevolgd. Tijdens deze webinar wIn dit traject heb ik veel informatie gekregen over pcos en hoe je met een andere leefstijl en voeding klachten kunt verminderen. In de praktijk was dit een uitdaging, maar van Teuni kreeg ik goeie tips ter ondersteuning. Ik ben 4,5 kilo afgevallen en probeer deze lijn nu zelfstandig voor te zetten. Ben erg blij dat ik met dit traject ben begonnen!erd voor mij een heleboel duidelijk. Vooral werd mij duidelijk waar al mijn klachten vandaan kwamen. Na de webinar ben ik gestart met een begeleid traject, Charlotte werd mijn coach. De begeleiding en adviezen die Charlotte mij gaf hebben mij erg goed geholpen om mijn PCOS beter te begrijpen en inzicht te krijgen in een gezonder eetpatroon. De gesprekken die ik met Charlotte had waren altijd erg fijn. Nu aan het einde van mijn traject bij lifestyle & hormones heb ik voldoende handvaten gekregen om te leren omgaan met mijn PCOS. De klachten die ik had zijn aanzienlijk verminderd en sommige klachten zijn verdwenen.
Manish
Ik kijk positief terug op mijn coachingstraject bij Lifestyle & Hormones. Ook al had ik al veel kennis opgedaan op internet, het is heel waardevol om een expert bij je te hebben die jou kan vertellen wat de leefstijlaanpassingen gaan zijn die voor jou écht verschil gaan maken. Dat is heel prettig want met alle informatie op internet zie je door de bomen het bos niet meer. Dit traject heeft me hele concrete handvatten gegeven om mijn klachten te verminderen, en heel duidelijk gemaakt wat het effect van mijn leefstijl is op mijn klachten. En met succes: voor mijn traject was mijn menstruatie al maandenlang afwezig, en nu is deze met enige regelmaat teruggekeerd! Charlotte was een hele fijne, positieve coach die zich heel goed kon inleven in mijn situatie. Zij hielp mij aanpassingen te bedenken aan mijn leefstijl die echt haalbaar waren. Ook focuste ze echt op de belangrijkste aanpassingen die het meeste effect gaan hebben, zodat het heel haalbaar werd om aanpassingen te maken en goed vol te houden. Ik zou dit traject aanraden aan iedereen die meer grip wil op haar PCOS klachten!
Merle
×