Bedankt! Fijn dat je de checklist hebt aangevraagd. Deze vind je binnen enkele minuten in je mail.

*Houd je spam-box in de gaten! 

Nu je toch aan het wachten bent.. We gaan ervanuit dat jij aan de slag wilt met jouw endometriose klachten. 

We hebben speciaal voor jou een e-book bundel samengesteld zodat je meteen aan de slag kunt!

Met deze bundel ontvang 4 e-books, speciaal samengesteld voor vrouwen die leven met endometriose. Ontworpen om je te ondersteunen naar een beter begrip van endometriose en hoe je jouw welzijn kunt verbeteren. Deze ebooks bieden waardevolle inzichten, praktische tips en voedingsadvies bij endometriose. 

100% wetenschappelijk onderbouwd en praktisch uitvoerbaar.

Ebook 1: wat betekent endometriose?

Laat de impact van endometriose op je lichaam zien. Van het begrijpen van de oorzaken tot het weten van behandelingsopties en vruchtbaarheid.

Ebook 2: Dieet- en voedingstips bij endometriose

Geeft antwoord op welk voedingspatroon handig is om te volgen om op een natuurlijke manier symptomen te verlichten en je algehele welzijn te verbeteren.

Ebook 3: Voedingsstoffen en supplementen bij endometriose

Biedt inzicht in hoe voeding een rol kan spelen bij het beheersen van endometriosesymptomen. Ontdek welke voedingsstoffen en supplementen een positieve invloed kunnen hebben op jouw welzijn en leer hoe je een voedingsplan kunt samenstellen dat specifiek gericht is op het ondersteunen van je lichaam.

Ebook 4: Recepten & maaltijdtips bij endometriose

Biedt recepten en handige tips om jou te inspireren tot gezonde, voedzame maaltijden. Dit ebook geeft je inspiratie voor gerechten en handige adviezen om je op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.