Skip to content

Bedankt! Tof dat je de checklist hebt aangevraagd. Deze vind je binnen enkele minuten in je mail.

*Houd je spam-box in de gaten! 

Nu je toch aan het wachten bent.. We gaan ervanuit dat jij aan de slag wilt met jouw PCOS klachten. Wist je dat je nu zelf meteen wat aan kunt doen m.b.v. aanpassingen in je voedingspatroon? Wij hebben hier een receptenboek voor ontwikkeld!

Wij weten dat PCOS meer is dan alleen ‘’niet ongesteld worden’’. Heb jij last van klachten zoals een opgeblazen gevoel, vermoeidheid, (sugar) cravings, eetbuien of regelmatige hoofdpijn?

Dan gaan deze 60+ recepten uit PCOS POWER FOODS! jou helpen.

Simpele en lekkere recepten voor ontbijt, lunch, diner, desserts, snacks, beleg en dranken. Meer dan 60 heerlijke recepten die geschikt zijn voor iedereen. Van pannenkoeken tot chips, broodbeleg, snelle salades en pasta’s en nog veel meer.

Dit receptenboek is iets voor jou als…

  • Jij nieuwsgierig bent naar wat een gezond eetpatroon bij PCOS inhoudt.
  • Jij niet weet waar te beginnen en het graag simpel wil houden.
  • Jij door het bomen het bos niet meer ziet en graag toepasbare, makkelijke (met weinig ingrediënten) en lekkere recepten wil.
  • Jij graag nieuwe inspiratie op doet en het lastig vindt een gevarieerd & gezond eetpatroon toe te passen.

Sneak peak

Testimonials

Wat zeggen anderen:

Wat een prachtig kookboek hebben jullie gemaakt!! Echt geweldig, niet ingewikkeld, alles makkelijk te vinden in de supermarkt en het ziet er allemaal heerlijk uit. En zo uitgebreid, zelfs toetjes, dips en dranken! Krijg helemaal zin om alles uit te proberen 😀 bedankt dat jullie dit doen.
Staan echt top recepten in! Super blij mee.
Wauw, eindelijk eens een praktisch PCOS receptenboek met heel veel lekkere recepten die je in een korte tijd kunt maken! Nu al zin m deze nieuwe recepten uit te gaan proberen tijdens de kerstvakantie.
Hai meiden! Zojuist het e-book binnen gekregen en even snel doorgebladerd. Wat word ik hier blij van! Het zijn echt makkelijke recepten en ze lijken me heerlijk! Bedankt!! 😊.

Onze principes

Eenvoudig & vlot te maken

Normale ingredienten

Hele gezin kan mee eten

Met dit receptenboek… 

zet jij de eerste stap gezet naar een gezondere levensstijl met PCOS. De visie van Lifestyle & Hormones komt duidelijk naar voren in het receptenboek. Bij Lifestyle & Hormones volg je geen dieet, maar creëer jij een nieuwe en gezonde levensstijl. Alle recepten, de aanvullende tips en het handige boodschappenlijstje gaan jou hierbij helpen.