Skip to content

Bedankt! Tof dat je de checklist hebt aangevraagd. Deze vind je binnen enkele minuten in je mail.

*Houd je spam-box in de gaten! 

Nu je toch aan het wachten bent.. We gaan ervanuit dat jij aan de slag wilt met jouw PCOS klachten. Wist je dat je nu zelf meteen wat aan kunt doen m.b.v. aanpassingen in je voedingspatroon? Wij hebben hier een receptenboekbundel voor ontwikkeld!

Wij begrijpen dat gezond eten en zelfzorg soms ontmoedigend kunnen lijken, vooral wanneer je te maken hebt met PCOS, een onregelmatig schema, of weinig motivatie. Daarom hebben we deze bundel samengesteld om jou te helpen. 

Jij kunt vanaf nu met vertrouwen en enthousiasme beginnen aan jouw nieuwe leefstijl.

Wat zit er in de "Eet jezelf lekker beter in balans" bundel?

EET JEZELF BETER IN BALANS BUNDEL
Totale waarde: €121,91

Aanbieding: €47,-

Nu: €41,-

*Geen verzendkosten binnen Nederland

Met de “Eet jezelf lekker in je vel bundel” heb je de bundel van kennis en ondersteuning binnen handbereik. 

We begrijpen dat gezondheid en welzijn geen one-size-fits-all oplossing zijn. Daarom hebben we deze bundel ontworpen om aan jouw specifieke behoeften en uitdagingen te voldoen. 

Onze recepten zijn niet alleen lekker, maar ze zijn ook ontworpen om je energie te geven en PCOS-klachten te verminderen.
Onze e-books en video’s zullen je begeleiden en motiveren in elk stap naar een betere balans. 

Met de “Eet jezelf lekker in je vel bundel” kun je op een praktische en haalbare manier werken aan je lijf. Het is tijd om in jezelf te investeren, vertrouwen te hebben en de verandering te omarmen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. 

Bestel de bundel nu!

Dit ga jij ontvangen:

PCOS POWER FOODS! Hardcopy t.w.v. €31,99

Ons receptenboek ontvang jij binnen enkele dagen op de deurmat waarmee je meer dan 65 PCOS proof recepten in huis hebt. Onze recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden, waardoor je kostbare tijd bespaart. Onze recepten zijn geschikt voor iedereen, dus je gezin kan mee-eten.

PCOS POWER FOODS! E-book t.w.v. €19,99

Met het e-book heb je altijd alle recepten gemakkelijk de bij de hand. Onze recepten maken boodschappen leuk en eenvoudig, zelfs voor drukke moeders en vrouwen.  Het bevat praktische recepten met eenvoudig verkrijgbare ingrediënten, zodat je snel en gemakkelijk gezonde maaltijden kunt bereiden.

E-book In 8 stappen goed op weg t.w.v. €9,99

Dit e-book biedt een duidelijke routekaart om je gezondheidsdoelen te bereiken in 8 stappen. Het  zorgt dat je direct van start kunt met makkelijke toepasbare tips. 

E-book Gemotiveerd starten én blijven t.w.v. €9,99

Moeite om gemotiveerd te blijven? In ons e-book “Gemotiveerd starten én volhouden” vind je waardevolle tips om jouw motivatie hoog te houden. Dit e-book is jouw motivatie-boost. Het biedt inzichten en strategieën om gemotiveerd te blijven, zelfs als je geen directe resultaten ziet.

E-book Nooit meer cravings t.w.v. €9,99

Dit e-book onthult hoe je verleidelijke trek kunt overwinnen en controle kunt krijgen over je eetlust. Het is een cruciale hulpbron voor iedereen die worstelt met ongezonde verlangens.

E-book De belangrijkste voedingsstoffen bij PCOS t.w.v. €9,99

Dit e-book biedt inzicht in de voedingsstoffen die cruciaal zijn voor het beheersen van PCOS. Je zult begrijpen hoe je je voedingspatroon kunt aanpassen om voldoende binnen te krijgen van de belangrijkste voedingsstoffen.

E-book Slim boodschappen doen t.w.v. €9,99

Dit e-book biedt slimme tips en trucs voor efficiënt boodschappen doen en geld besparen terwijl je nog steeds gezonde keuzes maakt. Hierna laat je je nooit meer misleiden door mooie verpakkingen en verleidingen.

E-book Omgaan met onregelmatige diensten t.w.v. €9,99

Dit e-book bevat tips om structuur aan te brengen, vooral voor mensen met onregelmatige schema’s. Als je een onregelmatig werkschema hebt, is dit e-book jouw gids voor het handhaven van een gezonde levensstijl, ongeacht je dienstrooster.

*BONUS* 3 Video-modules uit de PCOS Academy t.w.v. €9,99

 1. PCOS en de betrokken hormonen
  Deze module biedt diepgaand inzicht in PCOS en de specifieke hormonen die betrokken zijn bij deze aandoening. Het helpt je begrijpen hoe hormonale onevenwichtigheden PCOS-symptomen veroorzaken en hoe je deze kunt aanpakken.

 2. Video-module Anticonceptie
  Deze module behandelt het belangrijke onderwerp van anticonceptie en geeft inzicht in verschillende anticonceptiemethoden, hun werking en hoe ze van invloed kunnen zijn op PCOS.

 3. Video-module Verken je cyclus + cyclus dagboek template
  Deze module biedt een grondige verkenning van je menstruatiecyclus en hoe je deze kunt begrijpen en bijhouden. Het wordt ondersteund door een handige cyclus dagboek template, waarmee je je cyclus nauwkeurig kunt monitoren.
Profiteer nu nog van 66% korting! 
€121,91 

Voor wie is PCOS POWER FOODS! bedoeld?

 

 • Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat een gezond eetpatroon bij PCOS inhoudt.
 • Voor iedereen die niet weet waar te beginnen en het graag simpel wil houden.
 • Voor iedereen die graag nieuwe inspiratie op doet en het lastig vindt een gevarieerd & gezond eetpatroon toe te passen.

Testimonials

Wat zeggen anderen:

Wauw, eindelijk eens een praktisch PCOS receptenboek met heel veel lekkere recepten die je in een korte tijd kunt maken! Nu al zin om deze nieuwe recepten uit te gaan proberen tijdens de kerstvakantie.
Hai meiden! Zojuist het e-book binnen gekregen en even snel doorgebladerd. Wat word ik hier blij van! Het zijn echt makkelijke recepten en ze lijken me heerlijk! Bedankt!! 😊.
Wat een geweldig boek hebben jullie ontworpen! Overal staat duidelijk alles aangegeven, er is rekening gehouden met de snelle maaltijden maken en ook de iets uitgebreidere maaltijden! Echt mooi om te zien. Daarbij erg leuk dat jullie van alles wat hebben; zo de drankjes, lunch, ontbijt, avondmaaltijd, tussendoortjes echt alles. Ik ga hier van genieten. Its amazing!
Onze e-books bevatten duidelijke en praktische informatie en onze recepten zijn gemaakt met eenvoudige ingrediënten. Onze recepten zorgen ervoor dat je geen honger hebt en we hebben een volledig e-book gewijd aan het beheersen van cravings.
Met de "Eet jezelf lekker in je vel bundel" kun je jouw gezondheidsdoelen bereiken met minimale moeite en opoffering. Je zult de resultaten zien en voelen, en dit alles voor slechts €41,-.

Sneak peak

Nog even op een rijtje

Totaal: €121,91
Nu voor: €41,-

 • PCOS POWER FOODS Receptenboek

  Zowel als hardcopy als e-book voor meer dan 65 smakelijke, voedzame gerechten die speciaal zijn gemaakt om jouw PCOS klachten te beheersen en jou te ondersteunen op je reis naar een gezondere levensstijl (t.w.v. €51,98)

 • 6 E-books

  De reeks e-books biedt praktische tips en strategieën om gemotiveerd te blijven en de verleiding van cravings te weerstaan. Ze helpen je om je gezonde levensstijl vol te houden. (t.w.v. €59,94)

 • 16 Inspirerende Video’s uit de PCOS Academy

  Waarin je meer gaat begrijpen over je hormonen en cyclus. Ze bieden waardevolle informatie en praktische begeleiding om je te helpen bij het begrijpen van je lichaam en het maken van gezonde keuzes (t.w.v. €9,99)

Wacht niet langer en investeer in je gezondheid. Klik hieronder om de “Eet jezelf beter in balans bundel” nu te kopen en begin jouw reis naar een gezonder, gelukkiger leven!

Totaal: €121,91
Nu voor: €41,-

×