Skip to content

Blog

Blijf op de hoogte van de laatste inzichten rondom PCOS.

Waar herken je overgang aan en opvliegers

Waar herken je de overgang aan en wat helpt echt?

Aan welke symptomen herken je dat je in de overgang bent, welke hormonen spelen een rol en wat helpt er tegen de klachten? Je leest het hier!
Lees meer
hoe PCOS herkennen

Wat is PCOS en hoe kun je het herkennen?

PCOS is een veel voorkomende hormonale aandoening bij vrouwen. Lees hier hoe je het kunt herkennen, hoe de diagnose wordt gesteld en hoe je het kunt behandelen.
Lees meer
PCOS zwanger worden

Hoe kun je met PCOS zwanger worden?

Als je PCOS hebt kun je ook zwanger worden. Lees onze adviezen om je kans op zwangerschap te vergroten door middel van de juiste voeding, leefstijl en effectieve behandelingen.
Lees meer
Wat eten bij PCOS

Wat kun je het beste eten bij PCOS?

Ontdek hoe goede voeding je bloedsuikerspiegel reguleert en PCOS-symptomen zoals haargroei en menstruatieproblemen vermindert. Lees wat je kunt eten bij PCOS!
Lees meer
PCOS voeding

Waarom alleen je voeding aanpassen niet werkt bij PCOS

Je PCOS klachten blijven maar bestaan? Je gebruikt supplementen, volgt een dieet maar je ziet geen resultaat? Waarom? En hoe zorg je wel voor resultaat?!
Lees meer
menstruatie-blijft-uit

Mijn menstruatie blijft uit. Misschien heb je wel PCOS!

Blijft je menstruatie uit? In een normale cyclus krijg je ongeveer 13 menstruaties per jaar. Bij PCOS is dat meestal minder dan acht per jaar. Lees er meer over.
Lees meer
fruit PCOS

Is fruit gezond of een dikmaker bij PCOS?

Ontdek waarom fruit belangrijk blijft voor je dieet bij PCOS, zelfs met overgewicht. Lees de voordelen en hoe fruit past in een PCOS-vriendelijk plan.
Lees meer
PCOS koolhydraten

Zijn koolhydraten je vriend of vijand bij PCOS?

Veel mensen beweren dat het vermijden van koolhydraten, vooral bij insulineresistentie, de beste aanpak is. Maar is dat wel zo? Hoe zit dat specifiek bij PCOS?
Lees meer

Is het handig om inositol te nemen bij PCOS?

Is Inositol effectief is bij PCOS? Krijg duidelijkheid over welk supplement echt werkt bij deze aandoening, met een focus op de varianten D-Chiro-inositol (DCI) en myo-inositol.
Lees meer
×