Skip to content

JE KUNT JE VANAF NU AANMELDEN VOOR DE CURSUS PCOS: JE LIJF IN BALANS IN 6 STAPPEN

Nog…

00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden

om te starten voor de early bird prijs van €179,-

Services

PCOS: je lijf in balans in 6 stappen

Leer hoe jij van je PCOS klachten af kan komen

Dit is hét programma dat je alles leert hoe jij lichamelijk en mentaal in balans komt.

De kans is groot dat jij niet eens weet dat de klachten waarmee je rondloopt door je PCOS en hormoonhuishouding worden beïnvloed. Jij leert alles over de verbinding tussen je hormonen, lichaam en geest zodat jij weet wat jij zelf kan doen om je weer fitter, energieker & gezonder te voelen.

Het enige wat je nodig hebt is je telefoon, een computer of een ipad om de cursus op te volgen.

“Ik zie door de bomen het bos niet meer…”

Je bent online gaan googlen en bij iedere influencer, facebookgroep of website kom je tegenstrijdige informatie tegen.

 • Je bent geschrokken van de diagnose en bijbehorende gevolgen voor je gezondheid & fertiliteit en voelt je overwhelmed door alles wat je hebt gelezen.
 • De ene zegt dat je koolhydraat arm moet gaan eten en de volgende weer glutenvrij of lactose vrij. Je weet niet meer waar je nou goed aan doet.
 • Het lijkt alsof je ingewikkelde diëten moet volgen met producten en ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord.
 • Allerlei supplementen vliegen je om de oren die je honderden euro’s kosten, maar werken deze wel?
 • Je vraagt je af hoe je dit alles moet managen in je drukke leven.

Wat als wij je nu vertellen dat wij het antwoord hebben op al je vragen?  

Hoe fijn zou het zijn als jij straks alles weet over PCOS, je hormonen en welke voeding goed is voor jouw lijf? Je hoeft hierna nooit meer internet af te speuren voor informatie of tips. We maken korte metten met alle fabels die wereld rondgaan. Je begrijpt hoe je lijf & hormoonhuishouding werkt en wat jij zelf kan doen om weer in balans te komen. Jouw klachten worden beheersbaar en je voelt je weer energiek, fit en de “brainfog” is verdwenen. Zonder strenge diëten, ingewikkelde producten of peperdure supplementen.

Heb jij net dat zetje nodig om de verandering in te zetten?

Deze vrouwen doen al mee:

Suzan
Myreille
Mara

Wil jij er ook alles aan doen om je lijf gezonder & beter in balans te brengen?

Dan gaat deze cursus jou helpen om dat te bereiken:

Dit is dé cursus die korte metten maakt het idee dat alleen de anticonceptiepil een oplossing biedt bij PCOS. Je voedingspatroon, manier van lichaamsbeweging, slaapkwaliteit en stress hebben meer invloed op je hormoonhuishouding dan je denkt. Je leert wat écht werkt voor je lijf en hoe jij dit op een leuke manier kan toepassen waarbij genieten & gemak centraal staat.

Loop niet langer rond met je klachten

Wij hebben al meer dan 850 vrouwen geholpen naar een fijner leven met minder klachten. Of jij nu darmklachten hebt, vermoeid bent, vermoeid opstaat, last hebt van stemmingswisselingen, hoofdpijn/ migraine, sugar cravings of eetbuien ervaart of kampt met over- en ondergewicht, deze cursus gaat jou helpen deze klachten beheersbaar te maken.

Wij zijn erkend diëtist (4 jaar bachelor) en gezondheidswetenschapper (2 jaar Master) en kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Wij hebben inmiddels 14 jaar ervaring op het gebied van voeding, gezondheid, hormonen en fertiliteit.

Wij hebben alle informatie, kennis en tips nu gebundeld in deze cursus. Precies op de manier die je van ons kent: wetenschappelijk onderbouwd, down to earth, laagdrempelig, makkelijk uitvoerbaar (ook met een gezin) met oog voor genieten & plezier.

Onze focus: jou leren hoe je zelf een gezonde levensstijl creëert, zonder dat het ingewikkeld wordt met lastige recepten en ingrediënten. We helpen je te motiveren het gewoon te gaan DOEN. Niet twijfelen of afwachten. Begin (met hulp van ons!) te leren hoe jij zonder poespas gezond kunt leven en ook kunt genieten. Wij gaan altijd opzoek naar de overlap tussen gezond, genieten en gemak. Zo zie jij resultaat en weet jij dit ook te behouden.

Waarom uitstellen als je er nu wat aan kunt doen?

Ben jij helemaal klaar met jouw klachten, lukt het je niet zelf om verandering door te voeren of zie jij door het bomen het bos niet meer, laat ons je dan helpen. De cursus komt met 100% geld terug garantie als het niks voor je is.

Wat krijg je allemaal:

 • >180 Online video’s vol tips van Charlotte en Margot, 7 uur in totaal (t.w.v. €297)
 • Toegang voor de Instagram communityweken (Januari-Februari) (t.w.v. €179)
 • 4 live sessies van Charlotte en Margot (t.w.v. €222)
 • Een 1-1 coachingsessie van 60 minuten (t.w.v. €99)

Totaal: €797 nu: €249
Speciale early bird prijs: €179,-!

Hierom is een online cursus fijn:

 • Kijken in je eigen tijd en op jouw eigen tempo.
 • Zelf bepalen wat je uit alle kennis en tips wilt toepassen in jouw dagelijks leven.
 • Steun halen uit anderen. Je komt in contact met alle andere vrouwen die ook meedoen via de community en live-sessies.
 • Je eigen expert-status opbouwen. Je leert alles kan je omgeving haarfijn uitleggen wat er gebeurd in jouw lijf. 
 • Alle informatie op één plek hebben. Nooit meer googlen dus!
 • Ongelimiteerd kijken naar de video’s. Je blijft toegang houden tot de cursus voor 6 maanden.
 • Je eigen pad kiezen naar een gezonder leven met behulp van alle video’s, kennis, tips, community en coachsessie. Dat gaat de rest van je leven waardevol zijn.
L&H PCOS Plan

Dit is wat de cursus bevat

6 modules met >180 video’s

De cursus is een online programma die je zelf kunt doorlopen inclusief een coachsessie met een expert én live-sessies + een community waarin je samen mét gelijkgestemden bent die tegelijktijdig met jou zijn gestart.
Er zijn 6 videomodules met meer dan 180 video’s (variërend van 1 tot 9 minuten) die je in je eigen tempo en overal kunt bekijken. Van elke video is ook een transcript beschikbaar. Zo heb jij ALLE kennis in huis om van gezond leven een FEESTJE te maken. Je blijft 6 maanden toegang houden tot de academy: je kunt de lessen en transcripten dus rustig weer eens bekijken als je daar behoefte aan hebt.

1-1 coachsessie

Jij krijgt een coachsessie van 60 minuten middels videobellen met een van onze expert diëtisten waarin jij al je vragen kunt stellen. Voor deze sessie kun je een vergoeding van je basis zorgverzekering krijgen tussen de €43 en €81 euro.

4 x Q&A sessie

We laten je het niet allemaal alleen doen. Wij organiseren 4x een live Q&A sessie via Teams waarin we je vragen beantwoorden en tips met elkaar delen. De Q&A sessies worden opgenomen dus als je een keertje niet kan, kun je de opname terugkijken in de academy.

Zet deze data vast in je agenda:

 • Maandag 2 januari om 20.00 uur
 • Dinsdag 10 januari om 20.00 uur
 • Woensdag 25 januari om 20.00 uur
 • Donderdag 9 februari om 20.00 uur

Succesboek

Naast alle kennis is het natuurlijk vooral de bedoeling dat je weet hoe je de informatie kunt toepassen in jouw leven. Je krijgt een compleet succesboek met alle stappen die jou gaan helpen die nieuwe levensstijl te creëren. Je zal de opgedane kennis dus meteen toepassen.

Besloten community

Er is een speciale besloten instagram-community waar je samen met alle andere vrouwen voor 6 weken lang gratis toegang tot hebt. Hier voorzien we je dagelijks van een gezonde dosis motivatie en een heleboel tips en kennis. Onder de posts kun je je vragen stellen & tips, ervaringen en inspiratie en succesverhalen met elkaar uitwisselen. We doen het samen!

Ben je klaar om jou levensstijl een flinke boost te geven met kleine veranderingen die grootste effecten hebben?

Inhoud van de cursus:

De cursus heeft alles wat je nodig hebt om je leefstijl te kunnen veranderen. In meer dan 180 video’s weet jij straks hoe jij je voeding- en leefstijl zo kunt aanpassen zodat jij weer die leuke, energieke en vrolijke vrouw bent.

1. Doelen stellen
Het is belangrijk om een helder doel te stellen. Als je doel vaag is, dan is de uitvoer vaak ook vaag. Hoe concreter jij jouw doel hebt opgesteld hoe makkelijker om voor ogen te houden waar je naartoe wilt werken en welke stappen daarvoor nodig zijn. In deze module zet jij vliegensvlug doelen helder op papier die ervoor gaan zorgen dat ze dit keer wél slagen.

2. PCOS en hormonen.
PCOS is een complexe aandoening. In deze module leggen we je uit wat PCOS precies is en wat dit betekent op de korte- en lange termijn voor jou. Je snapt na deze module alles over de betrokken hormonen en hoe dit in verband staat met jouw lichamelijke en mentale klachten zoals je uitblijvende menstruatie, haartuitval, acné, sugar cravings, darmklachten, brain-fog en stress. Je leert wat jij zelf kan doen om de risico’s op lange termijn te verlagen, wat het meest belangrijk is als het gaat om fertiliteit en of de anticonceptiepil zinvol is. Maar ook hoe jij (eventueel) zonder de pil klachten vrij door het leven kan.

3. Voeding
Ga je googlen? Dan kom je honderden verschillende theorieën over voeding & PCOS tegen. Toch is de wetenschap al een paar jaar stabiel als het gaat om wat het beste werkt voor je gezondheid en hormoonhuishouding. Je krijgt in deze module antwoord op al je vragen rondom koolhydraten, brood, gluten, suiker, vetten, eiwitten, lactose, zuivel, dierlijke producten, supplementen, etiketten en claims. Op een begrijpelijke manier leggen we je alles wat je moet weten over voeding uit zodat jij gericht aan de slag kan. Je leert hoe jij stap-voor-stap aanpassingen kan gaan maken op een manier die bij jou past, waarbij onze 3 G’s: gezond, genieten en gemak centraal staat.  

4. Slaap
Sta jij ook vaak vermoeid op? In deze module nemen we je mee in hoe jij je slaapkwaliteit kan verbeteren zodat jij je straks uitgerust en energiek voelt. Slaap neemt een essentiële rol in als het gaat om je hormoonhuishouding en gezondheid waar we je alles over gaan vertellen. We geven je makkelijke tips om te kunnen integreren in jouw dagelijkse leven, ook bij onregelmatige diensten.

5. Bewegen
Als we aan bewegen denken, dan denken de meeste aan sporten in een sportschool. Dat is echter helemaal niet nodig voor je gezondheid. Wij leggen je uit wat wél belangrijk is en hoe jij meer kunt bewegen zonder dat het je echt heel veel extra tijd kost.

6. Mentale gezondheid
Een goede balans tussen inspanning & ontspanning staat hierin centraal. We leggen je alles uit over hoe jij meer kunt ontspannen en ook waarom ontspannen zo belangrijk is. We leren je hoe het hormoon cortisol werkt en hoe je die kunt verlagen.  Maar ook hoe jij kunt omgaan met ‘’terugval’’ en met een omgeving die niet altijd mee wilt werken.

Voor wie deze cursus geschikt?

 • Je bent naar huis gestuurd met pil, maar wilt weten wat je nog meer kunt doen aan PCOS.
 • Je wilt weten wat er nou precies gebeurt in je lijf met al die hormonen.
 • Je hebt een kinderwens en wilt de kans op een (gezonde) zwangerschap vergroten. 
 • Je wilt stoppen met het uitgeven van veel geld aan niet wetenschappelijk-onderbouwde programma’s, trendy diëten en supplementen.
 • Je wilt graag gezonder leven, maar weet niet hoe je ervoor kan zorgen dat het iets blijvends is.
 • Je hebt dat zetje nodig om nu écht wat te gaan doen aan je gezondheid.

Of je nu meer kennis op wilt doen, wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of betere resultaten wilt zien bij de dokter, twijfel dan niet langer en start met de cursus PCOS: je lijf in balans in 6 stappen! 

3x bonussen waarom NU meedoen

Laagste prijs ooit

That’s right. Je hebt ‘m nu voor de laagste prijs ever, want dit is de eerste keer dat wij de cursus geven. Wij houden altijd van een lage instapprijs bij het lanceren.

L&H4

Community weken

Een community is heel erg waardevol. Je krijgt de kans om nog veel meer te leren van ons & anderen. Iedereen start op hetzelfde moment dus je zit in een groep gelijkgestemde vrouwen. 

Gratis kaartje 2e ronde

Je krijgt nu gratis toegang tot de volgende community ronde! Zo kun je opnieuw je vragen stellen bij de Q&A sessies en in de besloten community op instagram. Je blijft ook nog eens 6 maanden toegang houden tot de online academy waarmee je dus automatisch alle updates en extra’s meekrijgt.

Testimonials

Ik ben ontzettend blij dat ik bij Lifestyle & hormones terecht ben gekomen, omdat ik al jaren worstel met mijn PCOS klachten. Ik heb meer dan twee jaar geen menstruatie gehad en na een aantal aanpassingen qua voeding, sport en innerlijke rust had ik weer een menstruatie! Dit was iets wat voor mij als onmogelijk leek, maar dankzij de hulp van Lifestyle & hormones is het toch gelukt. Ik heb de gesprekken met haar als zeer positief ervaren, omdat zij graag meedenkt met welke aanpassingen bij jou passen. Ik zou elke vrouw, met pcos klachten, aanraden om eerst hiernaar toe te gaan wat je aan je levenstijl kunt veranderen, voordat je bijvoorbeeld een traject in het ziekenhuis aangaat.
Suzan
Na het eerste coachingsgesprek was er een opluchting. Ik voelde mij gehoord en alle klachten vielen op een plek. Maar zou deze methode mij helpen? JA! Is het antwoord. Na de eerste week al bijna van mijn buikklachten af. En ik begon mij steeds beter te voelen zowel lichamelijk als mentaal! We gaan steeds verder vooruit en voel me helemaal happy bij deze aanpak! Dit komt mede door de goede persoonlijke begeleiding.
Myreille
Voor de start van het traject wist ik niet dat ik zoveel klachten kon wijten aan PCOS, zoals mijn darmklachten. Door mijn voedingspatroon aan te passen, heb hier geen last meer van. Een enorme opluchting! Het traject zou ik zeker aanraden (wat in de praktijk ook al is gebeurd 😉 ). De kennis rondom PCOS en de invloed van voeding hierop heeft lichamelijk zo'n verbetering voor mij opgeleverd, dit gun je iedereen!
Mara

3x "Ja maar...."

“Wat is nu het verschil met andere online cursussen?”
Wij zijn in Nederland het enige wetenschappelijk PCOS platform gericht op voeding& leefstijl. Wij hebben naast de 4- jarige HBO opleiding ook de universitaire master Gezondheidswetenschappen gedaan en weten dus de fabels van feiten feilloos te onderscheiden. Daarnaast krijg je meteen toegang tot alle modules en zijn de video’s kort maar krachtig (maximaal 9 minuten!). Zo bekijk jij simpelweg de video’s die jij interessant vindt op je eigen tempo en hoef je er niet uren voor thuis achter je computer te zitten. Om te zorgen dat het niet bij filmpjes kijken blijft en je ook écht aan de slag weet te gaan met de adviezen zit je 6 weken lang in een community met alle andere vrouwen die gestart zijn waarin we je dagelijks van motiviatie & inspiratie voorzien op instagram, de Q&A sessies én krijg je een consult van 60 minuten met een van onze expert diëtisten.

“Ik weet niet of ik tijd heb.”
Je blijft 6 maanden lang toegang houden tot de academy. Je hoeft dus niet in één week door alle filmpjes heen en je hele levensstijl te hebben omgegooid. Sterker nog: wij geven je tips om op een zo laagdrempelig mogelijke manier aanpassingen te doen, die nauwelijks extra tijd van je vragen. Het moet vooral makkelijk, toepasbaar en toegankelijk blijven. Geen ingewikkelde recepten of ingrediënten of uren zweten in de sportschool.

“Ik heb rekening te houden met een partner/gezin”.
Dat is gelukkig geen enkel probleem. Het is vooral de bedoeling dat je de overlap gaat zoeken tussen gemak, gezond en genieten. Je hoeft van ons absoluut niet apart te hoeven koken, dan wordt het niet succesvol op de lange termijn.

Je krijgt 100% je geld terug als je niet tevreden bent. Dus de aankoop is helemaal risico-vrij.

FAQ

Koop je de cursus vòòr 19 december? Dan kan je gebruik maken van de early bird korting en betaal je eenmalig €179. Gezien deze eenmalige lage prijs, kan je dit niet in termijnen betalen.

Dat weet je nooit. Gelukkig hebben wij een 100% geld terug garantie, voor als je het niks vindt. Dus wij zouden het gewoon proberen, het ergste wat er kan gebeuren is dat je je geld terugkrijgt. En het mooiste: dat je leert een fijn leven met veel energie en lekker in je vel op te bouwen ondanks PCOS.

Als je minimaal 15% van de cursus hebt gevolgd en je vindt het niks, dan mag je je geld terugvragen. Doe dit binnen 14 dagen nadat de cursus van start is gegaan door een mail te sturen naar info@lifestyleandhormones.com. Als je 1-1 coach sessie dan al heeft plaatsgevonden, kan je je geld niet meer terugvragen. Deze sessie plan je overigens zelf in en mag dus ook na 14 dagen gepland worden.

Op 1 Januari krijg je toegang tot de academy met alle modules en video’s. Deze kan je zelf op je eigen tempo bekijken, je behoudt 6 maanden lang toegang. Je krijgt ook een link waarin jij zélf je 1-1 coachsessie kan inplannen op jouw gewenste dag en tijd, binnen 2 maanden na start van de cursus. De communityweken zijn van 1 januari tot 12 februari waarin het dé tijd is om samen met het team van Lifestyle & Hormones en de alle vrouwen die ook strugglen met PCOS extra tips te krijgen. Er zijn dan 4 live Q&A sessies. Als je er niet bij kan zijn, kan je gewoon terugkijken. Probeer er in ieder geval 1 livesessie bij te zijn voor de gezelligheid 🙂  De Q&A sessies vinden plaats op 2 januari, 10 januari, 25 januari en 9 februari om 20.00 uur ’s avonds.

Op 1 januari gaat alles open en beginnen en mag je lekker zelf aan de slag. Dan hebben we 6 community- weken, waarin je direct toegang krijgt tot de instagram community. We beginnen de 1e week meteen met een live sessie waarna er nog 3 volgen. Jouw 1-1 coachsessie plan je zelf wanneer je wilt in Januari of Februari.

Ja, de cursus krijgt een 2e ronde. Dat betekent dat ook opnieuw community weken zijn. De cursus kost dan 249 euro, dus 70 euro meer.
Het goede nieuws: als je NU de cursus koopt, mag je ronde 2 van de cursus GRATIS meedoen.

Nu alvast je kaartje kopen is dus veel slimmer: je hebt toegang tot beide communityweken, kan ALLES terugkijken, ontvangt alle bonussen, en als je opeens over 3 maanden zin hebt de cursus te kijken, is-ie nog steeds beschikbaar voor je.

Je hebt 7 uur aan video’s in je online leeromgeving. Die kun je bekijken of lezen via transcripten. Dan zijn er de livesessies (4 in de communityweken) en het succesboek. Ons doel: je in 6 weken al zodanig enthousiast te hebben gemaakt dat je veranderingen bent gaan doorvoeren en dit al merkbaar is in je lijf.

Maar wil je een wat rustiger tempo aanhouden, dan heb je 6 maanden begeleiding, want ook na de communityweken behoudt je toegang tot de online academy voor 6 maanden en doe je mee met de volgende communityweken, en zijn er dus nog eens 4 livesessies voor Q&A’s.

Jazeker! Wij vinden het fijn om te horen dat mensen meer plantaardig eten. Minder vlees eten is vaak al een goede stap naar een betere gezondheid. Maar meer vleesvervangers eten is dat meestal weer niet. Dus wij gaan je leren hoe jij op een verantwoordelijke manier veganist, vegetariër, pescetarier of carnivoor kan zijn.

De zorgverzekeraar betaald jou tussen de 43 euro- 81 euro terug op jouw rekening terug. Voorwaarden is wel dat jij door je eigen risico heen bent, anders gaat dit eerst van je eigen risico af.

Voor onze 1-1 trajecten kun je altijd kennismaken, voor het bedrag dat we vragen voor de online cursus kan dat niet.

Je krijgt altijd 1 coachsessie van 60 minuten samen met een van onze expert diëtisten via Teams. Heb je behoefte aan meer coachsessies? Dan kan je deze bijboeken en kiezen uit 30 minuten of 60 minuten. Meer informatie hiervoor vind je straks in de online Academy.