Skip to content

PCOS Proof Receptenboeken

Met het PCOS POWER FOODS receptenboek en het PCOS HAPPY FOODS receptenboek heb jij meer dan 100 recepten bij de hand om klachtenvrij te kunnen genieten.

Simpel PCOS proof eten, hoe doe je dat?

Je weet wellicht dat als je PCOS hebt het handig kan zijn om met je levensstijl aan de slag te gaan zodat je minder klachten ervaart, maar ook risico’s verminderd. Maar ja, dan ga je googlen en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Het zijn allemaal ingewikkelde adviezen en de recepten bevatten allerlei moeilijke ingrediënten. Wij vinden dat dit ook anders kan, want de wetenschap is helder. Gezond eten is helemaal niet ingewikkeld.

Wij weten dat PCOS meer is dan alleen ‘’niet ongesteld worden’’. Heb jij last van klachten zoals een opgeblazen gevoel, darmklachten, vermoeidheid, (sugar) cravings, eetbuien of regelmatige hoofdpijn?

Dan gaan de 65+ basisrecepten uit PCOS POWER FOODS!  en de 65+ hapjes uit PCOS HAPPY FOODS jou helpen.  

Zo gaaf! Heel blij mee 😃
Hoi! Jullie kookboek heb ik net binnen gekregen. Echt super leuk! Als er ooit een deel 2 komt dan bestel ik hem meteen.
Staan echt top recepten in! Super blij mee.
Simpele en lekkere recepten; van ontbijt tot desserts, van (shared) dining tot beleg. De heerlijke recepten zijn geschikt zijn voor iedereen. Van pannenkoeken tot chips, taart tot ijs, broodbeleg tot burgers en nog veel meer.

PCOS POWER FOODS!

Voor wie is dit receptenboek bedoeld?

 

  • Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat een gezond eetpatroon bij PCOS inhoudt.
  • Voor iedereen die niet weet waar te beginnen en het graag simpel wil houden.
  • Voor iedereen die opzoek is naar basisrecepten, van ontbijt tot dessert, broodbeleg tot dranken om elke dag van te kunnen genieten.

PCOS HAPPY FOODS!

Voor wie is dit receptenboek bedoeld?

  • Voor iedereen die opzoek is naar gezonde feestelijke gerechten om zorgeloos van te kunnen genieten bij elke gelegenheid. 
  • Voor iedereen die opzoek is naar hapjes voor verjaardagen, borrels, feestjes of gewoon wanneer je zelf wat comfort food kunt gebruiken. 
  • Voor iedereen die inspiratie zoekt en het vertrouwen wilt om heerlijke én voedzame maaltijden te serveren.

Sneak peak

PCOS POWER FOODS

Sneak peak

PCOS HAPPY FOODS

Testimonials

Wat zeggen anderen:

Wat een prachtig kookboek hebben jullie gemaakt!! Echt geweldig, niet ingewikkeld, alles makkelijk te vinden in de supermarkt en het ziet er allemaal heerlijk uit. En zo uitgebreid, zelfs toetjes, dips en dranken! Krijg helemaal zin om alles uit te proberen 😀 bedankt dat jullie dit doen.
Wauw, eindelijk eens een praktisch PCOS receptenboek met heel veel lekkere recepten die je in een korte tijd kunt maken! Nu al zin om deze nieuwe recepten uit te gaan proberen tijdens de kerstvakantie.
Hai meiden! Zojuist het e-book binnen gekregen en even snel doorgebladerd. Wat word ik hier blij van! Het zijn echt makkelijke recepten en ze lijken me heerlijk! Bedankt!! 😊.
Wat een geweldig boek hebben jullie ontworpen! Overal staat duidelijk alles aangegeven, er is rekening gehouden met de snelle maaltijden maken en ook de iets uitgebreidere maaltijden! Echt mooi om te zien. Daarbij erg leuk dat jullie van alles wat hebben; zo de drankjes, lunch, ontbijt, avondmaaltijd, tussendoortjes echt alles. Ik ga hier van genieten. Its amazing!

Onze principes

Eenvoudig & vlot te maken

Normale ingrediënten

Hele gezin kan mee eten

Met deze recepten zet jij de eerste stap gezet naar een gezondere levensstijl met PCOS. De visie van Lifestyle & Hormones komt duidelijk naar voren in elk receptenboek. Bij Lifestyle & Hormones volg je geen dieet, maar creëer jij een nieuwe en gezonde levensstijl. Alle recepten, de aanvullende tips gaan jou hierbij helpen.

Bestel hier PCOS POWER FOODS

Bestel hier PCOS HAPPY FOODS pre-sale!

Dit receptenboek verschijnt rond 1 december. Bestel ‘m alvast nu met pre-sale korting en ontvang straks als eerste het boek!

Pre-sale!
PCOS HAPPY FOODS! (E-book)
14,99 incl. btw
Pre-sale!
PCOS HAPPY FOODS! (Hardcopy)
24,99 incl. btw