Skip to content

Privacy beleid

Privacyverklaring Lifestyle & Hormones
Om jou zo goed mogelijk te helpen, is het noodzakelijk om persoonsgegevens te verwerken. Uiteraard houdt Lifestyle & Hormones B.V. zich daarbij aan de toepasselijke wetgeving. Hoe wij dat doen, dat lees je hieronder.

Lifestyle & Hormones B.V.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van www.lifestyleandhormones.com: Lifestyle & Hormones B.V., Gevestigd aan Dirk Vreekenstraat 75, 1019DP te Amsterdam, ingeschreven bij de KvK onder nummer 85125024.

Door gebruik te maken van deze website en/of onze diensten, geef je aan het privacybeleid te accepteren. Lifestyle & Hormones B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Dat is sinds 25 mei 2018 vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (voorheen de Wet Bescherming Persoonsgegevens).

Als je gebruik maakt van diensten van Lifestyle & Hormones B.V. dan hebben wij gegevens van je nodig. Die verstrek je via de telefoon (bijvoorbeeld bij het maken van een afspraak), via een bestelling in de webshop, via een contactformulier op de website, via een van de social media kanalen zoals instagram, facebook, LinkedIn en TikTok of via de mail. Hierbij kun je denken aan:
· Naam
· Adresgegevens
· Telefoonnummer/mobiel nummer
· Emailadres
· Geboortedatum
· Gegevens zorgverzekering
· Relevante medische gegevens

Waarom is dat nodig?
Lifestyle & Hormones B.V. heeft je persoonsgegevens nodig voor het uitvoeren van onze werkzaamheden. Dit kan zijn om jouw bestelling uit onze webshop te kunnen afronden, of om je een persoonlijk advies te kunnen geven bij het aangaan van een traject. In sommige gevallen gaat het om zogenaamde ‘bijzondere’ en/of ‘gevoelige persoonsgegevens’. Denk bv. aan medische informatie. Dat doen wij alleen als daarvoor noodzaak bestaat met betrekking tot je behandeling.

Hoe lang bewaren wij je gegevens?
Lifestyle & Hormones B.V. bewaart je persoonsgegevens en betaalgegevens 7 jaar na voltooien van een bestelling en 15 jaar na beëindiging van de dieetbehandeling (dit is conform de fiscale bewaarplecht en de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst).
Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan verwijderen we jouw gegevens maximaal drie maanden na jouw uitschrijving.

Delen met anderen
Lifestyle & Hormones B.V. zal je gegevens wanneer het nodig is en met jouw instemming verstrekken aan andere zorgverleners voor behandeldoeleinden (denk aan een rapportage aan je verwijzer of een overdracht naar een andere instelling) of externe partijen om diensten te verlenen namens Lifestyle & Hormones B.V..
Het is mogelijk dat deze externe partijen bij het verlenen van diensten toegang krijgen tot je persoonsgegevens of deze moeten verwerken. In het geval van Lifestyle & Hormones B.V. is dit o.a. PostNL, huddle, mailblue, mailchimp, e-bookhouden, mollie en webinargeek.

Ons bedrijf eist, door middel van een schriftelijke verwerkersovereenkomst van dergelijke externe partijen, dat zij zich houden aan alle relevante wetgeving inzake gegevensbescherming en beveiligingsvereisten met betrekking tot jouw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens worden binnen Lifestyle & Hormones B.V.  gedeeld binnen de groep werknemers die uitsluitend jouw gegevens nodig heeft voor het uitvoeren van taken die betrekking hebben op een van onze diensten. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Jouw gegevens worden nooit doorverkocht.

Lifestyle & Hormones B.V. heeft met andere zorgverleners overeenkomsten voor veilige gegevensoverdracht. Lifestyle & Hormones B.V. zal je gegevens uitsluitend verstrekken aan een ICT hosting organisatie om je gegevens veilig op te bergen. Met deze organisatie heeft Lifestyle & Hormones B.V. een overeenkomst om te zorgen voor een standaard niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid voor dit soort gegevens. Lifestyle & Hormones B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerking van je persoonsgegevens.

Als je een aankoop doet via onze website, ontvang je (geautomatiseerde) e-mails zodat je daadwerkelijk alle informatie ontvangt voor jouw traject. De software die wij daarvoor gebruiken is MailBlue. Voor gewone mailcorrespondentie gebruiken we Microsoft outlook. In deze situaties verwerken we jouw e-mailadres en naam. Jij kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. In dat geval verwerken we ook jouw e-mailadres en naam. We verwerken jouw gegevens voor onze nieuwsbrief alleen op basis van jouw toestemming en deze toestemming kun je altijd weer intrekken.

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen.
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren of te (laten) verwijderen. Je kan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@lifestyleandhormones.com. Er zal dan een afspraak worden gemaakt, omdat hiervoor legitimatie altijd noodzakelijk is, om aan te tonen dat het om je persoonsgegevens gaat.

Beveiliging
Lifestyle & Hormones B.V. neemt de bescherming van je persoonsgegevens serieus en neemt hiervoor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je desondanks de indruk dat je gegevens onvoldoende beveiligd zijn, je gegevens onjuist bewaard worden of zonder je toestemming worden verwerkt of gedeeld, neem dan contact op met ons via ons telefoonnummer 06-58899152 of per mail info@lifestyleandhormones.com.

Verzamelen gegevens voor onderzoek
Gegevens kunnen anoniem gebruikt worden voor kwaliteitsdoeleinden en het verbeteren van onze zorg.   

Cookies
Functionele cookies
Lifestyle & Hormones B.V. maakt gebruik van cookies om gekozen persoonlijke instellingen en voorkeuren van een website (zoals de taalinstellingen) te onthouden, zodat je de website steeds makkelijk weer kunt bezoeken.

Cookies accepteren
Als je de website van Lifestyle & Hormones B.V.  volledig wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Je kan onze cookies op twee manieren accepteren: de cookiemelding die je op je eerste bezoek ziet sluiten of simpelweg verdergaan op onze site. Lifestyle & Hormones B.V.  verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Dit zijn alleen analytische en functionele cookies. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en -services op onze website niet goed functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Marketing cookies
Op de website wordt gebruik gemaakt van de Facebook-pixel. Dat maakt het plaatsen van advertenties voor onze doelgroep eenvoudiger. Voor meer informatie over deze Facebook-pixel, verwijzen wij je graag naar de privacy- en cookieverklaring van Meta.

CMS
Wij maken gebruik van een CMS om de website te beheren en up-to-date te houden. Hiervoor worden een aantal cookies geplaatst om zo een goed werkende website te garanderen. Deze cookie(s) komen van onze website zelf en worden na maximaal 1 jaar verwijderd.

Google analytics
Met Google Analytics meten wij hoe je de website bekijkt en hoe je bij ons terecht bent gekomen. Deze gegevens gebruiken wij om de website te verbeteren en/of te optimaliseren. Er is een bewerkersovereenkomst afgesloten en de gegevens worden anoniem verwerkt. Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal 2 jaar verwijderd.

Meer informatie
Deze privacyverklaring kan op elk moment gewijzigd worden. Raadpleeg altijd de meest actuele versie op onze website. Als je vragen hebt over het gebruik van je persoonsgegevens door Lifestyle & Hormones B.V. kan je contact opnemen via het algemene telefoonnummer 06-58899152 of via ons mailadres info@lifestyleandhormones.com. Voor meer informatie over privacy kunt je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen.

×