Skip to content

Reviews

Wij besteden onze volle energie en aandacht aan het helpen van vrouwen van hun PCOS klachten af te komen. We delen hier graag de ervaringen van vrouwen die een Personal PCOS Plan hebben gevolgd met je.

Success Stories

Ik ben Lifestyle en Hormones heel dankbaar. Voor een lange tijd heb ik gedacht dat er geen oplossing was voor mijn klachten. Ik zat niet lekker in mijn vel en werd steeds een stukje onzekerder van de overmatige haargroei en de andere klachten die ik had. De link tussen PCOS en het hebben van eetbuien en sugar cravings had ik zelf ook nog niet gelegd. Sinds de consulten met Margot en de webinars voel ik me begrepen. Eindelijk een traject die bij mij past en die mijn klachten verminderd. Margot beschikt over een berg kennis die ze graag met je deelt. Ze denkt met je mee en zorgt ervoor dat het plan wat ze maakt bij jou past. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak bij haar gevoeld. De trajecten bij Lifestyle en Hormones zal ik daarom ook zeker aanraden.

Demi review
9/10

-Demi-

Ik zelf heb pcos en heb daar altijd wel last van gehad. Schommelende cylus, uitblijvende cylus, opgeblazen gevoel, vermoeidheid, sneller aankomen en noem zo maar op. Samen met Charlotte hebben we gekeken wat eigenlijk het beste voor mijn lichaam past en hoe ik mijn leefstijl kan veranderen. Na dit gedaan te hebben en ik dit zo heb toegepast is alles eigenlijk heel snel veranderd. Ik heb mijn cyclus teruggekregen en er zit ook regelmaat in. Ik ben ook gelijk al 5/6 kilo kwijt. Super tevreden!!

9/10

-Sevda-

Een aantal maanden geleden begon ik aan het plus traject. Ik had al een tijdje de diagnose PCOS en volg hiervoor een fertiliteitsbehandeling in het ziekenhuis. Toen ik het account van L&H tegenkwam op Instagram begon ik me te interesseren in de andere symptomen van PCOS (naast het feit dat zwanger worden niet helemaal vanzelf gaat). Het traject heeft me geholpen om te leren wat gezond is voor mijn lijf en daar ook de positieve effecten van te ervaren. Ik voel me nu een stuk blijer, energieker en minder gestrest. Een grote aanrader dus als je het mij vraagt!

Tirza review
9/10

-Tirza-

Ik heb het traject wat ik heb gevolgd bij L&H met coach Margot als heel fijn ervaren, ze geeft super duidelijke uitleg over voeding en PCOS. Ze probeert met jou mee te denken in waar je aanpassingen zou kunnen maken en kijkt niet perse naar wat niet meer kan maar juist wat kan wel, waar kan je dingen toevoegen i.p.v wat moet je laten? Ik heb door dit traject echt het gevoel dat ik nu een goede en gezonde basis heb waar ik continu op terug kan vallen, mocht ik toch voor ongezondere keuzes zijn gegaan. Het voelde helemaal niet moeilijk of als een dieet waarin ik heel veel aanpassingen moest maken. En als resultaat heb nu minder moodswings en voel me algeheel energieker en vrolijker. Ik hoop dat nu ik deze basis heb en nog een hele rugzak vol met tips waar ik mee zou kunnen werken ook andere klachten verbeteren/verminderen.

9/10

-Astrid-

Ik heb met een fijn gevoel dit traject gevolgd. Margot is duidelijk, denkt goed mee, legt veel uit qua waarom bijv. een verandering in het een of het ander wenselijk is (erg leerzaam, zo leer je wat pcos precies in houdt en wat voor klachten dat kan geven). Verder is ze gewoon een ontzettende lieve vrouw die graag helpt. Echt ontzettend fijn als iemand z'n passie voor haar beroep heeft! Ik heb mijn doel van verandering in voeding en minder klachten ervaren bereikt! 🙂

10/10

-Amy-

Ik wil Charlotte onwijs bedanken voor de hulp en het luisterend oor wat ze me heeft geboden. Door kleine aanpassingen in mijn eet patroon en leefstijl merkte ik al snel verandering, met als kers op de taart een positieve zwangerschapstest waar ik echt nog niet op had durven hopen. Echt: als je twijfelt, maak die belafspraak om te kijken of ze wat voor je kan betekenen. Ik ben je ontzettend dankbaar en ga met vertrouwen de toekomst tegemoet!

9/10

-Anke-

Ik heb het traject gevold bij Wendy. Wendy gaf mij fijne uitleg en goede tips waar ik op een makkelijke manier mee aan de slag kon. Ik begrijp hierdoor beter hoe mijn PCOS klachten werken en hoe ik hiermee om kan gaan. Het traject heeft mij enorm veel opgeleverd. Ik heb echt veel meer energie, mijn stemming is bijna altijd goed, ik slaap beter, heb geen dramklachten meer en mijn sugar cravings en eetbuien zijn flink verminder. Klachten die ik al zo lang ik mij kan herinneren had en nooit had gedacht dat die zouden kunnen verbeteren of zelfs verdwijnen. En dat in 3 maanden tijd. Ik heb afgelopen jaren flink geworsteld met heel veel van mijn klachten waarvan ik niet wist dat dit PCOS gerelateerde klachten waren zoals darmklachten en sombere/depressieve klachten. Ik heb mij dan op sommige momenten echt niet fijn gevoeld, maar door dit traject heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn lichaam en zie de toekomst een stuk rooskleuriger. Ik ben erg blij en raad het iemand anders zeker aan. Het levert echt heel veel op.

10/10

-Iris-

Charlotte is een hele fijne coach, ze denkt met je mee op het moment dat je tegen obstakels loopt. Ze kijkt met je mee wat bij jou als persoon past en wat er mogelijk is in je situatie. Het traject heeft me nu al super veel opgeleverd, ik voel mij veel gezonder omdat allerlei klachten die ik had, veel minder of helemaal weg zijn. En dat, terwijl ik voor mijn gevoel echt maar kleine veranderingen heb doorgevoerd. Ik heb het drie maanden traject gevolgd, maar nog zo veel meer waardevolle informatie en adviezen gehad waarmee ik nog veel verder kan. Maar er is een basis gelegd waar ik me heel prettig bij voel. Ik zou dit traject erg aanraden, ik heb me in jaren niet zo gezond gevoeld. Je doet veel kennis op waardoor je vertrouwen krijgt in jezelf en je lichaam. Ook dat doet ontzettend veel voor je (mentale) gezondheid. Bedankt Charlotte!

10/10

-Iris-

Ik heb geen PCOS, maar mijn hormonen zijn duidelijk uit balans. Ik heb dan ook veel geleerd tijdens het traject. Op Insta worden door verschillende accounts veel tegenstrijdige tips gegeven. Ik vond dit verwarrend. Na dit traject weet ik wat wel en niet waar is. Margot laat je nadenken over wat je zelf aan kunt passen in je leefstijl. Hierdoor houd je zelf de regie en weet je zeker dat het te doen is. Het zijn kleine aanpassingen in je leefstijl die echt al voor verschil zorgen.

8/10

-Wietske-

Het traject met Margot heeft mij enorm veel opgeleverd het afgelopen half jaar. Klachten waarvan ik niet wist dat ze van PCOS kwamen hebben we kunnen aanpakken waardoor ik enorm veel beter in mijn vel zit. Margot dacht supergoed mee, gaf goede tips en zorgde dat ik echt verder kwam mijn mijn knelpunten. Haar open blik zorgde voor een open coachingstraject waarbij in nooit het gevoel heb gehad dat ze over mij oordeelde. Ik ben enorm dankbaar voor alles wat dit traject mij heeft gebracht en kijk vol vertrouwen naar de toekomst waarin ik het geleerde wil doorzetten

10/10

-Rineke-

Ik ben supergoed geholpen door Charlotte! M’n huid is rustiger, m’n menstruatie is regelmatiger en het allerbelangrijkste: ik heb meer energie. Charlotte is rustig en legt alles duidelijk uit. Ik vond het belangrijk om ook een goede wetenschappelijke onderbouwing te krijgen bij de adviezen en ook dat doet ze heel goed! Ook zijn de adviezen praktisch en makkelijk toe te passen, zodat het haalbaar en vol te houden is. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle tips!

Emma Kasteel
8/10

-Emma-

Ik ben vorig jaar gestart met het premium traject bij Charlotte. Ik had net te horen gekregen dat ik PCOS had en wist niet wat er allemaal bij hoorde en wat het in hield. Wel merkte ik al snel door middel van dit traject wat de PCOS allemaal bij mijn “veroorzaakte”. Ik wilde hier wat aan doen en met de goede en vooral persoonlijke begeleiding van Charlotte is me dit gelukt! Ik zit lekkerder in m’n vel, heb minder last van stemmingswisselingen, heb minder last van darmproblemen en ik voel me een stuk zelfverzekerder! Ik raad dit iedereen met PCOS aan!

9/10

-Demi-

Wat een ontdekking is dit pcos plan met geweldige begeleiding. Mijn begeleidster was charlotte en wat is ze goed!! Ze schrijft een duidelijk plan, helpt je bij vragen erover en je kan haar altijd bereiken voor overige vragen. Die vragen beantwoord ze uitgebreid en ze denkt echt met je mee. Ik merkte al vrij snel een verandering aan en in m'n lijf. Acne was zo goed als weg, veel meer energie en (voor mij) het belangrijkste. In 2.5 week was er al 3. 7 kilo af….dit was me nog NOOIT gelukt!!

10/10

-Myrna-

De manier van eten, en leven die ik heb gevonden met de hulp van Margot heeft me erg goed gedaan. De haat/liefde verhouding met eten en afvallen/ aankomen lijkt eindelijk na jaren zoeken doorbroken te zijn. Ik heb veel herkenning gevonden in de klachten van Pcos en weet nu dat de dingen niet aan mij liggen. Ik kan er makkelijker mee om gaan en weet vaker wat mijn lijf nodig heeft. Ik ben niet meer opgeblazen, heb meer energie, ben afgevallen en ben opweg naar meer zelfliefde. Ik ben blij met de hulp, de toegankelijkheid van het traject, de manier waarop dit allemaal gegaan is. Het is voor mij levensveranderend geweest en een cadeau aan mezelf om mezelf deze hulp te gunnen. Voor nu lijkt zelfs mijn menstruatie regelmatig te worden, hopelijk geeft ons dit een kans op een natuurlijke zwangerschap. Na ruim 8 jaar in het ziekenhuis, en 2 miskramen verder merk ik dat (na dit traject) meer vertrouwen heb gekregen in mijn eigen lijf.

Review juli-anne
8/10

-Julie-Anne-

De afgelopen maanden volgde ik het traject bij Wendy. Ik ben bewust geworden van wat een gezonde levensstijl met mijn gezondheid doet. Mijn depressieve-angst gevoelens zijn zo goed als weg, en andere klachten zijn verminderd. Dit voelt heel fijn! mijn energie is weer op zijn retour, Ik kan weer een blije-fittere mama zijn voor mijn dochter. Het was een fijne maar ook effectieve ervaring. Bedankt Wendy voor de begeleiding tijdens mijn traject.

8/10

-Suzanne-

Als je klachten ervaart van PCOS en je word niet serieus genomen door de gynaecoloog, ga dan het traject aan met lifestyle en hormones! Het traject heeft mij enorm geholpen door middel van aangepaste voeding en de gesprekken, ik voelde mij nooit begrepen. Eenmaal het traject aangegaan en ik kan zeggen dat ik mij stukken energieker voel en daarbij goede voeding heb die mij helpt om de dag goed door te komen. Verder slaap ik ook weer stukken beter

reviewchantal
9.5/10

-Chantal-

Ik heb het traject als zeer zinvol ervaren. Nadat ik al van alles geprobeerd had (zoals koolhydraatarm en suikervrij eten) belande ik bij lifestyle & hormones. Samen met Margot hebben we gekeken wat werkt voor mij. Ik voelde me erg begrepen en gezien. Het voelde niet meer als een dieet wat er voor zorgde dat het niet moeilijk was om vol te houden. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb genomen en hier in de toekomst mee verder kan!​

8/10

-Isabel-

Charlotte is fantastisch om mee samen te werken, heel knowledgable, pro actief en practisch. Heb heel veel van haar geleerd en voelde me heel erg gesteund in het traject. Heb mijn huisarts ook het insta account laten volgen zodat ze ook andere PCOS patienten zo hulp kan bieden. (ik vermoede dat PCOS en mijn darmproblemen samen hingen maar de huisarts wist dit neit toen ik het vroeg). Ik zou dit traject iedereen aanraden omdat het je leven voelbaar beter maakt en duidelijkheid geeft in de wir war van vage PCOS adviezen. Was ook heel blij dat we met een sustainable levensstijl aan de slag gingen en niet allerlei dure poeders en pillen.

Fridja review
9/10

-Fridja-

Een aantal maanden geleden ben ik gestart met het Plus traject en ik heb het ervaren als een duidelijk en vooral gepersonaliseerd plan. Uit ieder gesprek dat ik met Charlotte heb gehad, kwamen duidelijke punten waar ik mee aan de slag kon. Aan het begin van het traject was ik bang dat ik mijn hele eetschema om moest gooien, maar gelukkig was dit niet het geval; de voedingsadviezen die ik kreeg waren goed uitvoerbaar voor mij. Aan het begin van dit traject had ik vooral last van darmklachten en acne en deze klachten zijn aanzienlijk verminderd, waar ik heel blij mee ben. Al met al erg tevreden over het traject, zeker een aanrader wat mij betreft!

9/10

-Celine-

Ontzettend blij met de begeleiding van Margot. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven met betrekking tot mijn voedingspatroon maar ook klachten die naar mijn idee onverklaarbaar waren! Ik heb meer energie en heb minder stemmingswisselingen. Daarnaast voel ik me mentaal ook een stuk beter en zijn de eerste kilo's eraf! Wat mij betreft een absolute aanrader!

reviewmendy
10/10

-Mendy-

Ik ben heel tevreden over het traject wat ik doorlopen heb. Ik heb inzichten gekregen in welke voeding voor mij goed is en hoe ik mijn sugar cravings onder controle kon krijgen. Cravings heb ik nauwelijks doordat ik weet wat ik moet eten om het te voorkomen en dat geeft heel veel rust in mijn hoofd. Ik voel mij stukken fitter en heb veel meer energie. Ook zijn mijn stemmingswisselingen zijn er bijna niet meer, fijn voor mijzelf en zeker voor mijn omgeving.

10/10

-Kim-

Ik wil Margot bedanken voor alles. Ze heeft me gedurende het traject ontzettend veel geleerd over mijn lichaam. Dit had geen ene dokter mij kunnen vertellen. Ik ben mijn vermoeidheid en slapeloze nachten volledig kwijt. Ook heb ik geleerd hoe ik nog steeds lekker kan eten maar ook in balans kan zijn. Het zijn kleine stappen geweest, die ik toe heb moeten passen, maar ze hebben erg veel invloed gehad op mijn leven. Margot heeft me ontzettend veel tips gegeven op het gebied van voeding, maar ook lifestyle. Dit kon ik waarderen en ik neem alle tips zeker mee. Helaas ben ik qua kilo’s nog niet heel veel afgevallen, maar ik heb op het gebied van lifestyle en klachten zeker grote stappen gemaakt. Ik ben al mijn klachten kwijt!

reviewkimberly
8/10

-Kimberly-

Ik ben super blij dat ik dit traject met Wendy als coach mocht doen. Ze luisterde altijd erg goed, dacht gelijk mee en had altijd goede tips en ideeën. Daarnaast wist ze me soms ook goed een spiegel voor te houden en juist kritisch te zijn. Ik heb zoveel van haar geleerd, zowel over voeding als over hoe ik naar eten kijk. Ook heeft ze me geleerd meer rustmomentjes in te plannen in de dag. Ik heb minder buikpijn en veel meer energie. Daarnaast heb ik ook veel minder sugar cravings en zit ik beter in mijn vel. Ik merk het gelijk aan mijn humeur als ik een paar dagen ongezond eet en weet dat ik dan weer even goed voor mezelf moet zorgen met dit eetschema en wat meer rust moet pakken. Ik zou dit traject aan iedereen met PCOS aanraden, vooral omdat er zoveel klachten samenhangen met PCOS die ik nooit heb geweten maar die door het dieet wel minder zijn geworden of weg zijn. Ik daarnaast het eetschema ook aan mijn moeder aangeraden i.v.m. klachten door de overgang, het werkt bij haar ook echt super!

8/10

-Mariët-

Het traject heeft me opgeleverd dat ik me niet meer hoef te schamen voor PCOS, het heeft me veel herkenning/erkenning gebracht. Ik ben super blij dat ik uit mezelf ben gaan menstrueren terwijl ik dit voor het traject niet op een natuurlijke manier had. Ben veel beter gaan eten en ben een heel andere band gaan opbouwen met mijn lichaam. Denk toch dat het mij geestelijk het meeste heeft gebracht. Heb voor het eerst niet hoeven te vechten of uit moeten leggen wat ik doormaak, het werd allemaal bevestigd door Charlotte. Het traject is persoonlijk en dat maakt het 100% de moeite waard, je wordt gezien als individu en hier wordt een plan voor gemaakt samen met jou.

reviewnoelle
9/10

-Noëlle-

Na van alles geprobeerd te hebben, vaak bij de huisarts voor kleine dingen of grotere, en er niets gevonden kon worden, was ik eerst wat sceptisch over dit traject. Nu ik het heb afgerond ben ik enorm blij dat ik het een kans heb gegeven. Veel fysieke en emotionele 'problemen' bleken allemaal kenmerken te zijn van PCOS en een andere leefstijl. Nu heb ik een aangepaste eetlijst, die op mijn behoefte is afgesteld, waar ik binnen een week al verschil mee merkte. Ik had veel meer energie, minder vermoeid en vooral ook minder geïrriteerd om helemaal niets. Daarnaast is er ook gekeken naar slaap en bewegen, waar ik meer uit heb gehaald dan ik van te voren ooit zou kunnen denken. Met al mijn vragen kon ik terecht bij mijn coach tijdens de gesprekken, maar ook daar buiten. Mijn coach was heel positief motiverend en bemoedigend. Kortom: een echte aanrader voor als je écht verder wil.

10/10

-Simone-

Ik heb inmiddels mijn traject afgerond waarbij Charlotte mij heeft begeleid. Dit heb ik als erg fijn ervaren. Duidelijke uitleg over algemene dingen met daarbij ook specifiek gericht op jouw klachten. Daarnaast de nodige tips waar je mee aan de slag kan en bij vragen was er ook zeker een luisterend oor en werd ook daar weer meteen op in gegaan en hulp geboden. Het traject heeft mij vooral meer inzicht gegeven in de klachten die ik had en die zijn zeker wel te verminderen/te verhelpen. Waar ik voorheen van het kastje naar de muur werd gestuurd merk ik nu dat er wel degelijk wat aan te doen is zonder jezelf in allerlei gekke bochten te moeten wringen om dit vol te houden. Soms zijn het zelfs maar kleine aanpassingen die makkelijk te doen zijn en je waarschijnlijk zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ook heb ik veel bruikbare tips gehad waar ik mee aan de slag ben gegaan en wat al resultaat heeft opgeleverd, maar kan ook zeker nog vooruit om nog meer resultaat te behalen. Het is zeker aan te raden om een traject te volgen bij Lifestyle & Hormones. Wanneer je klachten hebt waar ze in gespecialiseerd zijn op gebied van pcos, hebben ze een persoonlijk gericht plan om je te helpen. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad. eer gehad nadat pcos werd vastgesteld!

8/10

-Joyce-

Aan de start van het traject was ik net gediagnosticeerd met PCOS. Ik had na het stoppen met de pil een hele onregelmatige menstruatie en op het hoogtepunt zelfs 7 maanden al geen menstruatie meer gehad. Omdat ik ook schildklierproblematiek heb (ziekte van hashimoto) schoof ik daar heel veel klachten op af. Toen bleek dat ik PCOS heb bleek dat heel veel klachten overlappen met elkaar. Ik had weinig vertrouwen in het traject want ja al zoveel geprobeerd van personal training tot keto dieet. Maar gezien onze kinderwens wilde ik dit nog wel proberen. Aan het begin van het traject stelden we als doel om tijdens het traject minstens 1 menstruatie te hebben. Onvoorstelbaar maar ik heb gedurende het traject een regelmatige cyclus gekregen en ben al 3x ongesteld geworden. Ik ben Margot super dankbaar. Juist het in hele kleine stapjes en dichtbij je eigen levenswereld/ eetpatroon aansluiten maakte dat dit helemaal niet als een dieet voelde. Wij gaan nu vol vertrouwen deze nieuwe fase in en hopen binnenkort een positieve test te kunnen delen.

8/10

-Stephanie-

Charlotte heeft mij heel fijn begeleid tijden het plus traject. Toen ik de diagnose PCOS kreeg, wist ik er nog niet veel vanaf. Door de webinars te volgen, kreeg ik veel informatie en de persoonlijke e-guide die ik kreeg heeft mij veel opgeleverd. Daarnaast heeft de persoonlijke begeleiding van Charlotte ervoor gezorgd dat ik lekkerder in mijn vel zit en ik veranderingen heb kunnen maken in mijn leefstijl waardoor er ook al ruim 5.5 kilo af is! Dit heb ik bereikt zonder dat ik het gevoel had echt aan het diëten te zijn. Dankbaar en voor iedereen een aanrader

10/10

-Maya-

Nadat ik van mijn gynaecoloog hoorde dat ik pcos had en online een beetje ben gaan kijken wat dat dan precies inhield, zag ik door de bomen het bos niet meer. Na het eerste gesprek met Charlotte, voelde ik me meteen gehoord en begrepen vooral. Ik had niet echt een specifiek doel van deze gesprekken, ik wilde gewoon graag iets meer weten. Nu weet ik niet alleen meer van wat pcos inhoudt, maar zijn klachten waar ik al mijn hele leven last van had ineens een stuk minder geworden of zelfs gewoon helemaal verdwenen. Ik heb zoveel meer dan alleen kennis opgedaan hierdoor en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik raad het iedereen met pcos aan!

Anne Sabien review
10/10

-Anne Sabien-

Een half jaar geleden heb ik mij opgegeven voor dit traject. De aanpak vond ik gelijk heel prettig en ik voelde mij gelijk serieus genomen. Ik merkte gelijk dat Charlotte verstand van zaken had. De informatie die ik heb gekregen heb ik niet eerder van een arts gehad. Ondanks dat het doel van afvallen nog niet behaald is, ben ik beduidend beter gaan voelen. Ben energieker, voel mij vrolijker en frisser. Dus ik ben zeer tevreden, ik ga in kleine stapjes verder om uiteindelijk mijn doel te bereiken. Dank je wel, Charlotte!

9/10

-Judith-

Ik ben het traject ingegaan in de hoop dat dit dieet wel een keer voor verandering zou zorgen. Zo zag ik het in het begin van het traject. Nu zie ik het als een leefstijl verandering en een bewustwording van welke voeding ik in mijn lichaam stop. Je moet niet vullen maar voeden! Zo ben ik tijdens het traject in 3 maanden tijd meer als 5 kg afgevallen! En zonder honger .… Mij energie is veel beter. Ook heb ik mijn menstruatie regelmatig en een kortere cyclus gekregen. Daarnaast zijn bijna alle vervelende klachten die bij PCOS horen, nihil! De online begeleiding is absoluut een pluspunt. Het is laagdrempelig en de contacten verlopen heel soepel en je krijgt snel reactie met leuke opmerkingen! Heel fijn! Het traject krijgt van mij zeker een 10!! Ik hoop dat jullie nog heel veel vrouwen gaan helpen met jullie waardevolle begeleiding en kennis! De medici in Nederland kunnen nog heel veel leren van deze visie op PCOS! Ik zou een ieder aanraden om dit traject te volgen, het brengt je een gezondere versie van jezelf! Ik ga vol vertrouwen 2022 in en weet zeker dat ik dankzij de begeleiding van Margot het zelfstandig kan volhouden!

Riandareview
10/10

-Rianda-

Aan het begin van het traject merkte ik al heel snel een enorm verschil. Dit vond ik heel bijzonder en had ik niet verwacht. Het grappige vond ik ook dat ik van klachten af kwam waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Waar ik het meeste blij mee ben is dat ik zo veel beter in mijn vel zit en mijn energie terug heb. Geen ellendige moodswings meer, daar ben ik zo dankbaar voor. En als het een aantal dagen misgaat door slechte planning en ik voel me weer moe en futloos kost het me geen enkele moeite op het meteen weer op te pakken. Ik weet nu namelijk hoe veel beter ik me kan voelen en ook hoe snel je weer resultaat hebt. Ik ben nu de mama en partner die ik wil zijn, ik zit goed in mijn vel en heb weer energie. Dit is meer dan ik vooraf had verwacht, dankjewel!

8/10

-Kimm-

Ik ben dit traject aangegaan omdat ik niet lekker in mijn vel zat en echt graag het PCOS 'probleem' onder de knie wou krijgen. Margot heeft super fijne tips gegeven en was daarin tijdens de consulten ook echt een luisterend oor wat ik heel fijn vond. Ik wil andere vrouwen met klachten rondom PCOS ook echt aanraden om hierin te investeren. Je gaat je zoveel beter voelen en je behaalt zoveel succes met een kleine aanpassing.

Foto Martine
9/10

-Martine-

Duidelijke uitleg. Er wordt gekeken naar een levensstijl passend bij jou als persoon en gezinssituatie. Het traject wordt in stukjes opgesplitst, zodat niet alle informatie in één keer op je afkomt. Daardoor kan je langzaam kleine veranderingen brengen in je levensstijl.

10/10

-Cherish-

Ik ben 5 kilo kwijt in 3 maand. Ik heb geen sugar cravings meer, niet snel honger en ik heb geen droge mond meer. Ik voel me vooral rustiger in me lijf. Ik geniet met mate en houd rekening met mijn voeding bij bijzonderheden. Het belangrijkste : ik heb een cyclus!! YES. Deze heb ik niet meer gehad nadat pcos werd vastgesteld!

10/10

-Tessa-

Margot heeft heel erg geholpen door mij duidelijke aanknopingspunten te geven welke direct haalbaar zijn. Doordat het simpele aanpassingen zijn in je eetpatroon zijn ze makkelijk vol te houden. Ik vond het erg fijn dat er ook een duidelijke wetenschappelijk basis was voor alle uitleg. Hierdoor leer je ook wat de wijzigingen met je lijf doen.

9/10

-Sanne-

Ik ben heel goed geholpen door margot. Het was in het begin zoeken naar wat voor mij werkt. Met mijn werk en thuis. Het heeft me veel inzichten gegeven in hoe mijn leefstijl te veranderen. Ik voel me nu veel energieker. Probeer veel mee de stress te vermijden omdat ik merk dat dat veel beter voor mij is. Pcos zal voor altijd bij mij horen. Maar ik weet nu dat ik zelf wat aan me klachten kan doen. Ik hoef hier niet de pil voor te slikken.

10/10

-Roxanna-

De grootste verandering die ik heb doorgemaakt tijdens het Premium traject met Charlotte is dat ik niet meer bang ben voor fruit en pasta. Producten die ik lang vermeden heb door het "slechte" label komen nu weer veelvuldig voor in mijn eet patroon. Ze legt op een heldere manier uit waarom producten juist wel goed zijn voor je en hoe je het kan toepassen in je dagelijkse leven. Mijn menstruatie komt langzaam aan weer op gang, nadat het heel lang (bijna 1 jaar) heeft stil gestaan. En ik ga er vanuit dat als ik alles wat ik heb gehoord aan advies goed in de praktijk blijf brengen, dus mijn eigen discipline uitbreid dat mijn gewicht dan ook naar beneden gaat. Aan dit traject heb ik wat voor de rest van mijn leven! Dankjewel.

8/10

-Debby-

Na heel wat diëten zelf geprobeerd te hebben, kwam ik lifestyle hormones tegen. Niks was gericht op PCOS en daar wilde ik juist meer over weten. De informatie die je krijgt op Instagram is al heel veel waar je wat aan kunt hebben. Toch wilde ik nog meer weten, hoe zit het nou precies. Wat is wel goed voor mijn lijf met PCOS en wat niet. Margot kan je hier prima bij helpen. Ze legt duidelijk uit wat wel of niet goed is. Eindelijk geen sugar cravings meer, darm klachten wat veel minder is, concentratie die terug komt. En als klap op de vuurpijl, de eerst 3,2 kilo's zijn eraf. Ik had wat geduld nodig, maar mijn lichaam begint het te snappen. Bedankt Margot.

8/10

-Wendy-

Nieuwsgierig geworden?

Boek direct een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie en jouw wensen en kan je al je vragen stellen over Lifestyle & Hormones. Samen kijken we of er een match is en welk Personal PCOS Plan het beste bij jouw situatie en wensen aansluit.

Success Stories