Skip to content

Succes verhalen

Wij besteden onze volle energie en aandacht aan het helpen van vrouwen van hun PCOS klachten af te komen. We delen hier graag de ervaringen van vrouwen die een Personal PCOS Plan hebben gevolgd met je.

Afgelopen 3 maanden heb ik een traject gevolgd bij Charlotte en ik kan niet anders dan concluderen dat het me nog meer gebracht heeft dan ik had verwacht. Het traject was super afgestemd op hetgeen ik nog wilde leren en nodig had. Ook als je het gevoel hebt al best wat kennis in huis te hebben over voeding en de do’s en don’ts rondom een gezonde levensstijl, maakte het volgen van een traject bij Healty & Hormones toch echt nog een verschil. Ik voel me zekerder over welke keuzes ik maak en heb er zelfs lol in gekregen deze me aan deze afspraken met mijzelf te houden omdat het allemaal helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Daarin was het support vanuit Charlotte ook heel fijn. Binnen 3 maanden heb ik meer inzicht gekregen, meer controle op mijn lijf gekregen en hierdoor dus ook resultaten geboekt op diverse gebieden. Ik kan het iedereen aanraden jezelf zo’n traject te gunnen!

8/10

-Marije-

Driekwart jaar geleden stond mijn wereld even op zijn kop toen in de diagnose PCOS kreeg. We hadden een kinderwens en kregen te horen 'ga maar afvallen en dan zien we je wel terug'. Ik had zoveel onbeantwoorde vragen.. totdat ik bij jullie terecht kwam. Charlotte heeft mij enorm geholpen mij inzicht te geven in wat PCOS is en hoe dat mijn dagelijks leven de afgelopen jaren beheerst heeft. Dankzij het traject heb ik een gezonde relatie met eten terug gevonden, ben ik (onbewust) daarmee afgevallen maar bovenal zit ik zoveel beter in mijn vel. Jullie tips zijn onderdeel geworden van mijn dagelijkse routines, waardoor het totaal niet voelt als een grote omslag. Mijn plan mag aflopen, maar het houdt hier zeker niet op voor mij.

9/10

-Scarlet-

Mijn grootste reden om dit traject te gaan volgen was om de erge vermoeidheid, soms het uitgeput moe zijn en nergens zin in hebben te verminderen en nog eigenlijk nog liever om er vanaf te komen. Tijdens mijn kennismakingsgesprek werd aangegeven dat hier veel resultaat in behaald kon worden, soms al wel in een paar dagen tijd. En dit is echt zo, binnen een week was ik niet meer zo erg vermoeid en kreeg ik meer energie. Als ik nu moe ben dan heeft dat echt een rede (kids die je wakker houden of keertje laat naar bed), maar dan is echt wel een andere vermoeidheid. Die uitgeputte moeheid die ik hiervoor had die is weg. Daarnaast heb ik ook helemaal geen last meer van een opgeblazen gevoel of maagzuur en had ik snel in het traject door wat mijn triggers hiervoor waren. Wat erg helpt in het maken van de juiste keuzes, met name op een feestje of borrel. Ik beveel iedereen met PCOS aan om dit traject te volgen ook als je niet veel klachten hebt. Je krijgt veel inzichten en leert veel.

10/10

-Ankie-

Ik ben zó blij dat ik Lifestyle & Hormones ben tegengekomen op Instagram. Normaal gesproken volg ik niet snel een programma die ik op het internet tegenkom, maar naar een 'gewone' diëtist gaan zag ik ook niet meer zitten. Ik vond L&H interessant, omdat het op de wetenschap is gebaseerd. Aan het begin van mijn 6-maanden traject heb ik al kunnen ervaren wat gezonder eten met mijn lichaam deed. Mijn menstruatie kwam weer op gang en ik viel af zonder dat de nadruk op het afvallen lag. Ook voel ik mij door de dag heen minder moe. Ik vind het aan de ene kant heel gek en aan de andere kant ook wel logisch wat voeding met je lichaam kan doen. Tijdens het traject werd ik geholpen door Margot. Ze heeft veel kennis en brengt de informatie op een makkelijke manier over. Ze heeft mij zoveel geleerd met haar positiviteit, dat ik zelfs niet meer boos op mezelf kan zijn als het even niet goed gaat. Ook ben ik haar dankbaar dat ze mij tijdens die moeilijke momenten niet heeft laten vallen. Integendeel heeft ze mij iedere keer weer op de goede weg geholpen met haar adviezen. Ik raad het programma zeker aan, want het brengt zoveel positieve veranderingen met zich mee, zonder al te veel moeite!

10/10

-Feyza-

Toen ik aan het PLUS traject begon dacht ik dat ik relatief goed bezig was. Ik dronk bijvoorbeeld 2.5L water, met een heel klein drupje van een bepaald merk ZERO aanmaaklimonade. Charlotte vertelde wat dat kleine drupje toch voor invloed kon hebben op mijn lichaam. Super fijn, want in plaats van dat ze mij vertelde dat ik het echt niet meer kon drinken, legde zij de verantwoording terug in mijn handen. Deze zero aanmaaklimonade heb ik laten staan en met 2 weken was ik 2.5KG kwijt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in de productkeuzes die ik maak en hierdoor zijn er een hoop klachten wel verminderd. Ik heb dit traject aan verschillende mensen met overgewicht en hormonale klachten al doorverwezen. 'Ga eens in gesprek en kijk wat ze voor je kunnen betekenen'. Mijn idee is dat iedereen hier hele duidelijke informatie uit kan halen waar ze hun eigen gezondheid naar een beter level kunnen tillen, zonder drastisch te veranderen.

9/10

-Suzan-

Wow! Wat een verschil in hoe ik me voel in die paar maanden tijd! En eigenlijk met alleen maar kleine en simpele aanpassingen in mijn leven. Ik heb veel meer energie, mijn emoties zijn stabieler, geen cravings meer, ik slaap beter en mijn darmen zijn veel rustiger. Ik heb ervaren dat als je eenmaal de cirkel van vermoeidheid en cravings kunt doorbreken, het steeds makkelijker om je nieuwe gewoontes vol te houden. Voor het traject menstrueerde ik vrijwel nooit. Na vier weken kleine aanpassingen te hebben gedaan in alleen mijn voedingspatroon werd ik al ongesteld. Ik was echt zo verrast! Heel bijzonder dat je lichaam het zo snel weer gaat ‘snappen’ als je haar geeft wat ze nodig heeft. Ik ben twee keer (en een beetje) ongesteld geweest tijdens het traject en ik heb er alle vertrouwen in dat dit nog regelmatiger gaat worden. Ik vind het heel verdrietig dat hier in de gezondheidszorg zo weinig mee gedaan wordt. Met de juiste kennis kan zoveel leed voorkomen worden. Ik ben de vrouwen van Lifestyle & Hormones dankbaar dat zij er alles aan doen om hier verandering in te brengen.

9/10

-Dorien-

Ik wil Charlotte onwijs bedanken voor de hulp en het luisterend oor wat ze me heeft geboden. Door kleine aanpassingen in mijn eet patroon en leefstijl merkte ik al snel verandering, met als kers op de taart een positieve zwangerschapstest waar ik echt nog niet op had durven hopen. Echt: als je twijfelt, maak die belafspraak om te kijken of ze wat voor je kan betekenen. Ik ben je ontzettend dankbaar en ga met vertrouwen de toekomst tegemoet!

9/10

-Anke-

Charlotte is een hele fijne coach, ze denkt met je mee op het moment dat je tegen obstakels loopt. Ze kijkt met je mee wat bij jou als persoon past en wat er mogelijk is in je situatie. Het traject heeft me nu al super veel opgeleverd, ik voel mij veel gezonder omdat allerlei klachten die ik had, veel minder of helemaal weg zijn. En dat, terwijl ik voor mijn gevoel echt maar kleine veranderingen heb doorgevoerd. Ik heb het drie maanden traject gevolgd, maar nog zo veel meer waardevolle informatie en adviezen gehad waarmee ik nog veel verder kan. Maar er is een basis gelegd waar ik me heel prettig bij voel. Ik zou dit traject erg aanraden, ik heb me in jaren niet zo gezond gevoeld. Je doet veel kennis op waardoor je vertrouwen krijgt in jezelf en je lichaam. Ook dat doet ontzettend veel voor je (mentale) gezondheid. Bedankt Charlotte!

10/10

-Amy-

Ik heb het traject bij Charlotte gevolgd. In eerste instantie om PCOS uberhaupt te kunnen begrijpen en erover te leren. Daarbij vond ik het fijn om dingen over voedsel te leren, wat wel en wat niet te doen bij PCOS. Ook heb ik altijd een grote kinderwens gehad. Toen ik vorig jaar de diagnose PCOS kreeg en via Instagram bij Lifestyle&Hormones uitkwam, dacht ik; dat is iets voor mij. Ik ben erin gestapt met het idee om ook over dit (nieuwe) stukje van mij, te leren. Charlotte heeft mij helder en duidelijk van allerlei informatie voorzien, met zoveel passie en persoonlijk contact. Inmiddels weet ik de do’s en don’ts, ben ik me veel bewuster van mijn lijf en hoe ik ermee omga, en als kers op de taart; spontaan zwanger geraakt. Het allermooiste cadeau wat dit traject me heeft opgeleverd!

10/10

-Janna-

Ik ben Lifestyle en Hormones heel dankbaar. Voor een lange tijd heb ik gedacht dat er geen oplossing was voor mijn klachten. Ik zat niet lekker in mijn vel en werd steeds een stukje onzekerder van de overmatige haargroei en de andere klachten die ik had. De link tussen PCOS en het hebben van eetbuien en sugar cravings had ik zelf ook nog niet gelegd. Sinds de consulten met Margot en de webinars voel ik me begrepen. Eindelijk een traject die bij mij past en die mijn klachten verminderd. Margot beschikt over een berg kennis die ze graag met je deelt. Ze denkt met je mee en zorgt ervoor dat het plan wat ze maakt bij jou past. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak bij haar gevoeld. De trajecten bij Lifestyle en Hormones zal ik daarom ook zeker aanraden.

Demi review
9/10

-Demi-

Een aantal maanden geleden ben ik gestart met het Plus traject en ik heb het ervaren als een duidelijk en vooral gepersonaliseerd plan. Uit ieder gesprek dat ik met Charlotte heb gehad, kwamen duidelijke punten waar ik mee aan de slag kon. Aan het begin van het traject was ik bang dat ik mijn hele eetschema om moest gooien, maar gelukkig was dit niet het geval; de voedingsadviezen die ik kreeg waren goed uitvoerbaar voor mij. Aan het begin van dit traject had ik vooral last van darmklachten en acne en deze klachten zijn aanzienlijk verminderd, waar ik heel blij mee ben. Al met al erg tevreden over het traject, zeker een aanrader wat mij betreft!

Celine
9/10

-Celine-

Een aantal maanden geleden begon ik aan het plus traject. Ik had al een tijdje de diagnose PCOS en volg hiervoor een fertiliteitsbehandeling in het ziekenhuis. Toen ik het account van L&H tegenkwam op Instagram begon ik me te interesseren in de andere symptomen van PCOS (naast het feit dat zwanger worden niet helemaal vanzelf gaat). Het traject heeft me geholpen om te leren wat gezond is voor mijn lijf en daar ook de positieve effecten van te ervaren. Ik voel me nu een stuk blijer, energieker en minder gestrest. Een grote aanrader dus als je het mij vraagt!

Tirza review
9/10

-Tirza-

Ik heb met een fijn gevoel dit traject gevolgd. Margot is duidelijk, denkt goed mee, legt veel uit qua waarom bijv. een verandering in het een of het ander wenselijk is (erg leerzaam, zo leer je wat pcos precies in houdt en wat voor klachten dat kan geven). Verder is ze gewoon een ontzettende lieve vrouw die graag helpt. Echt ontzettend fijn als iemand z'n passie voor haar beroep heeft! Ik heb mijn doel van verandering in voeding en minder klachten ervaren bereikt! 🙂

10/10

-Amy-

Ik heb het traject wat ik heb gevolgd bij L&H met coach Margot als heel fijn ervaren, ze geeft super duidelijke uitleg over voeding en PCOS. Ze probeert met jou mee te denken in waar je aanpassingen zou kunnen maken en kijkt niet perse naar wat niet meer kan maar juist wat kan wel, waar kan je dingen toevoegen i.p.v wat moet je laten? Ik heb door dit traject echt het gevoel dat ik nu een goede en gezonde basis heb waar ik continu op terug kan vallen, mocht ik toch voor ongezondere keuzes zijn gegaan. Het voelde helemaal niet moeilijk of als een dieet waarin ik heel veel aanpassingen moest maken. En als resultaat heb nu minder moodswings en voel me algeheel energieker en vrolijker. Ik hoop dat nu ik deze basis heb en nog een hele rugzak vol met tips waar ik mee zou kunnen werken ook andere klachten verbeteren/verminderen.

9/10

-Astrid-

Ik wil je bedanken voor het meedenken in mijn traject. Je liet me zien dat het ook anders kon, zonder dat ik me druk moest maken om een streng dieet. bedankt voor je kennis en wijze van begeleiden!

7/10

-Bea-

Wat een ontdekking is dit pcos plan met geweldige begeleiding. Mijn begeleidster was charlotte en wat is ze goed!! Ze schrijft een duidelijk plan, helpt je bij vragen erover en je kan haar altijd bereiken voor overige vragen. Die vragen beantwoord ze uitgebreid en ze denkt echt met je mee. Ik merkte al vrij snel een verandering aan en in m'n lijf. Acne was zo goed als weg, veel meer energie en (voor mij) het belangrijkste. In 2.5 week was er al 3. 7 kilo af….dit was me nog NOOIT gelukt!!

10/10

-Myrna-

De manier van eten, en leven die ik heb gevonden met de hulp van Margot heeft me erg goed gedaan. De haat/liefde verhouding met eten en afvallen/ aankomen lijkt eindelijk na jaren zoeken doorbroken te zijn. Ik heb veel herkenning gevonden in de klachten van Pcos en weet nu dat de dingen niet aan mij liggen. Ik kan er makkelijker mee om gaan en weet vaker wat mijn lijf nodig heeft. Ik ben niet meer opgeblazen, heb meer energie, ben afgevallen en ben opweg naar meer zelfliefde. Ik ben blij met de hulp, de toegankelijkheid van het traject, de manier waarop dit allemaal gegaan is. Het is voor mij levensveranderend geweest en een cadeau aan mezelf om mezelf deze hulp te gunnen. Voor nu lijkt zelfs mijn menstruatie regelmatig te worden, hopelijk geeft ons dit een kans op een natuurlijke zwangerschap. Na ruim 8 jaar in het ziekenhuis, en 2 miskramen verder merk ik dat (na dit traject) meer vertrouwen heb gekregen in mijn eigen lijf.

Review juli-anne
8/10

-Julie-Anne-

De afgelopen maanden volgde ik het traject bij Wendy. Ik ben bewust geworden van wat een gezonde levensstijl met mijn gezondheid doet. Mijn depressieve-angst gevoelens zijn zo goed als weg, en andere klachten zijn verminderd. Dit voelt heel fijn! mijn energie is weer op zijn retour, Ik kan weer een blije-fittere mama zijn voor mijn dochter. Het was een fijne maar ook effectieve ervaring. Bedankt Wendy voor de begeleiding tijdens mijn traject.

8/10

-Suzanne-

Als je klachten ervaart van PCOS en je word niet serieus genomen door de gynaecoloog, ga dan het traject aan met lifestyle en hormones! Het traject heeft mij enorm geholpen door middel van aangepaste voeding en de gesprekken, ik voelde mij nooit begrepen. Eenmaal het traject aangegaan en ik kan zeggen dat ik mij stukken energieker voel en daarbij goede voeding heb die mij helpt om de dag goed door te komen. Verder slaap ik ook weer stukken beter

reviewchantal
9.5/10

-Chantal-

Ik heb het traject als zeer zinvol ervaren. Nadat ik al van alles geprobeerd had (zoals koolhydraatarm en suikervrij eten) belande ik bij lifestyle & hormones. Samen met Margot hebben we gekeken wat werkt voor mij. Ik voelde me erg begrepen en gezien. Het voelde niet meer als een dieet wat er voor zorgde dat het niet moeilijk was om vol te houden. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb genomen en hier in de toekomst mee verder kan!​

8/10

-Isabel-

Charlotte is fantastisch om mee samen te werken, heel knowledgable, pro actief en practisch. Heb heel veel van haar geleerd en voelde me heel erg gesteund in het traject. Heb mijn huisarts ook het insta account laten volgen zodat ze ook andere PCOS patienten zo hulp kan bieden. (ik vermoede dat PCOS en mijn darmproblemen samen hingen maar de huisarts wist dit neit toen ik het vroeg). Ik zou dit traject iedereen aanraden omdat het je leven voelbaar beter maakt en duidelijkheid geeft in de wir war van vage PCOS adviezen. Was ook heel blij dat we met een sustainable levensstijl aan de slag gingen en niet allerlei dure poeders en pillen.

Fridja review
9/10

-Fridja-

Ik vond het fijn om deel te nemen aan het traject bij Lifestyle & Hormones. De gesprekken met Charlotte ervaarde ik als erg fijn. Ze dacht met me mee en gaf tips specifiek op mijn behoeftes. Ze gaf ook aan dat ik bij vragen altijd mocht mailen. Ik heb meerdere handvatten gekregen waar ik komende tijd zeker mee door wil blijven gaan. Beetje bij beetje ga ik steeds meer de signalen van mijn lichaam herkennen. Ik denk dat dit ook mede komt door de begeleiding van de afgelopen weken. Ik vond het erg fijn dat ik meerdere consults had, die over verschillende onderwerpen gingen, en niet dat alles in 1 consult ‘gepropt’ moet worden. Ik raad andere mensen zeker aan om begeleiding via Lifestyle & Hormones te gaan volgen.

7.5/10

-Lisette-

Toen ik met het traject begon had ik al wat andere trajecten ed. geprobeerd. Ik had ook al best wat kennis over de juiste voeding en leefstijl. Maar in de praktijk bleef ik moeite hebben met het consequent toepassen van die kennis. Onder begeleiding van Margot ben ik de afgelopen maanden heel veel te weten gekomen, vooral ook over mijn patronen. Ik kreeg zicht op waarom ik nu telkens 'terug viel' en waarom het dan moeilijk lukte om weer alles op de rit te krijgen. Dankzij de praktische en laagdrempelige aanpak van Margot en Lifestyle&Hormones in het algemeen, heb ik nu veel beter grip op een gezonde leefstijl! De tips en adviezen zijn écht laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar. Ik zou zeggen; gun jezelf een traject, je krijgt er absoluut geen spijt van!

9.5/10

-Debora-

De afgelopen 5 maanden heb ik met behulp van Charlotte den Boer gewerkt aan mijn PCOS klachten. Ze heeft mij erg fijn gecoacht, op een betrokken manier. Door het traject heb ik erg veel handvaten aangereikt gekregen om mijn voedingspatroon aan te passen met PCOS vriendelijke ingrediënten. Zo weet ik welke voeding werkt voor mij en wat ik beter kan laten staan. Daarnaast heb ik geleerd wat ik kan doen om mijn stress te verminderen, hoe ik zorg voor meer ontspanning en welke beweging ik nog kan toevoegen. Ik zou het traject zeker aanraden omdat je op een laagdrempelige, rustige manier zelf je veranderingen toe kan passen. Je hoeft je eetpatroon niet van de een op de andere dag om te gooien maar het is fijn dat je tips aangereikt krijgt om de maaltijden die je eet beetje voor beetje aan te passen. Ook kan je altijd terecht met je vragen en krijg je een eguide waarin alles voor jou op staat geschreven waar je altijd op terug kan vallen. Ik ben erg blij met het traject en ik ben ervan overtuigd dat ik aanpassingen heb geleerd die altijd vol zijn blijven te houden!

8.5/10

-Renate-

Ik wil Margot bedanken voor alles. Ze heeft me gedurende het traject ontzettend veel geleerd over mijn lichaam. Dit had geen ene dokter mij kunnen vertellen. Ik ben mijn vermoeidheid en slapeloze nachten volledig kwijt. Ook heb ik geleerd hoe ik nog steeds lekker kan eten maar ook in balans kan zijn. Het zijn kleine stappen geweest, die ik toe heb moeten passen, maar ze hebben erg veel invloed gehad op mijn leven. Margot heeft me ontzettend veel tips gegeven op het gebied van voeding, maar ook lifestyle. Dit kon ik waarderen en ik neem alle tips zeker mee. Helaas ben ik qua kilo’s nog niet heel veel afgevallen, maar ik heb op het gebied van lifestyle en klachten zeker grote stappen gemaakt. Ik ben al mijn klachten kwijt!

reviewkimberly
8/10

-Kimberly-

Ik ben super blij dat ik dit traject met Wendy als coach mocht doen. Ze luisterde altijd erg goed, dacht gelijk mee en had altijd goede tips en ideeën. Daarnaast wist ze me soms ook goed een spiegel voor te houden en juist kritisch te zijn. Ik heb zoveel van haar geleerd, zowel over voeding als over hoe ik naar eten kijk. Ook heeft ze me geleerd meer rustmomentjes in te plannen in de dag. Ik heb minder buikpijn en veel meer energie. Daarnaast heb ik ook veel minder sugar cravings en zit ik beter in mijn vel. Ik merk het gelijk aan mijn humeur als ik een paar dagen ongezond eet en weet dat ik dan weer even goed voor mezelf moet zorgen met dit eetschema en wat meer rust moet pakken. Ik zou dit traject aan iedereen met PCOS aanraden, vooral omdat er zoveel klachten samenhangen met PCOS die ik nooit heb geweten maar die door het dieet wel minder zijn geworden of weg zijn. Ik daarnaast het eetschema ook aan mijn moeder aangeraden i.v.m. klachten door de overgang, het werkt bij haar ook echt super!

8/10

-Mariët-

Het traject heeft me opgeleverd dat ik me niet meer hoef te schamen voor PCOS, het heeft me veel herkenning/erkenning gebracht. Ik ben super blij dat ik uit mezelf ben gaan menstrueren terwijl ik dit voor het traject niet op een natuurlijke manier had. Ben veel beter gaan eten en ben een heel andere band gaan opbouwen met mijn lichaam. Denk toch dat het mij geestelijk het meeste heeft gebracht. Heb voor het eerst niet hoeven te vechten of uit moeten leggen wat ik doormaak, het werd allemaal bevestigd door Charlotte. Het traject is persoonlijk en dat maakt het 100% de moeite waard, je wordt gezien als individu en hier wordt een plan voor gemaakt samen met jou.

reviewnoelle
9/10

-Noëlle-

Na mijn diagnose van PCOS kwam er veel op mij af. Dit had niet alleen met voeding te maken, maar ook in andere aspecten zoals sporten en op mentaal vlak. Met de verschillende sessies werd er niet alleen gefocust op voeding, maar ook de andere dingen wat de klachten van PCOS vergroot. Dit zorgt er nu voor dat na het traject een mooie en goede stabiele basis hebt en dat ik hierop verder kan voor de rest van mijn leven.

9/10

-Isabel-

Ontzettend blij met de begeleiding van Margot. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven met betrekking tot mijn voedingspatroon maar ook klachten die naar mijn idee onverklaarbaar waren! Ik heb meer energie en heb minder stemmingswisselingen. Daarnaast voel ik me mentaal ook een stuk beter en zijn de eerste kilo's eraf! Wat mij betreft een absolute aanrader!

reviewmendy
10/10

-Mendy-

Ik ben heel tevreden over het traject wat ik doorlopen heb. Ik heb inzichten gekregen in welke voeding voor mij goed is en hoe ik mijn sugar cravings onder controle kon krijgen. Cravings heb ik nauwelijks doordat ik weet wat ik moet eten om het te voorkomen en dat geeft heel veel rust in mijn hoofd. Ik voel mij stukken fitter en heb veel meer energie. Ook zijn mijn stemmingswisselingen zijn er bijna niet meer, fijn voor mijzelf en zeker voor mijn omgeving.

10/10

-Kim-

Het traject met Margot heeft mij enorm veel opgeleverd het afgelopen half jaar. Klachten waarvan ik niet wist dat ze van PCOS kwamen hebben we kunnen aanpakken waardoor ik enorm veel beter in mijn vel zit. Margot dacht supergoed mee, gaf goede tips en zorgde dat ik echt verder kwam mijn mijn knelpunten. Haar open blik zorgde voor een open coachingstraject waarbij in nooit het gevoel heb gehad dat ze over mij oordeelde. Ik ben enorm dankbaar voor alles wat dit traject mij heeft gebracht en kijk vol vertrouwen naar de toekomst waarin ik het geleerde wil doorzetten

10/10

-Rineke-

Ik ben supergoed geholpen door Charlotte! M’n huid is rustiger, m’n menstruatie is regelmatiger en het allerbelangrijkste: ik heb meer energie. Charlotte is rustig en legt alles duidelijk uit. Ik vond het belangrijk om ook een goede wetenschappelijke onderbouwing te krijgen bij de adviezen en ook dat doet ze heel goed! Ook zijn de adviezen praktisch en makkelijk toe te passen, zodat het haalbaar en vol te houden is. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle tips!

Emma Kasteel
8/10

-Emma-

Ik ben vorig jaar gestart met het premium traject bij Charlotte. Ik had net te horen gekregen dat ik PCOS had en wist niet wat er allemaal bij hoorde en wat het in hield. Wel merkte ik al snel door middel van dit traject wat de PCOS allemaal bij mijn “veroorzaakte”. Ik wilde hier wat aan doen en met de goede en vooral persoonlijke begeleiding van Charlotte is me dit gelukt! Ik zit lekkerder in m’n vel, heb minder last van stemmingswisselingen, heb minder last van darmproblemen en ik voel me een stuk zelfverzekerder! Ik raad dit iedereen met PCOS aan!

9/10

-Demi-

Ik heb het traject gevold bij Wendy. Wendy gaf mij fijne uitleg en goede tips waar ik op een makkelijke manier mee aan de slag kon. Ik begrijp hierdoor beter hoe mijn PCOS klachten werken en hoe ik hiermee om kan gaan. Het traject heeft mij enorm veel opgeleverd. Ik heb echt veel meer energie, mijn stemming is bijna altijd goed, ik slaap beter, heb geen dramklachten meer en mijn sugar cravings en eetbuien zijn flink verminder. Klachten die ik al zo lang ik mij kan herinneren had en nooit had gedacht dat die zouden kunnen verbeteren of zelfs verdwijnen. En dat in 3 maanden tijd. Ik heb afgelopen jaren flink geworsteld met heel veel van mijn klachten waarvan ik niet wist dat dit PCOS gerelateerde klachten waren zoals darmklachten en sombere/depressieve klachten. Ik heb mij dan op sommige momenten echt niet fijn gevoeld, maar door dit traject heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn lichaam en zie de toekomst een stuk rooskleuriger. Ik ben erg blij en raad het iemand anders zeker aan. Het levert echt heel veel op.

10/10

-Iris-

Mijn traject heb ik als ontzettend fijn en nuttig ervaren. Als iemand met PCOS die veel klachten ervaart maar niet werd gehoord, vond ik hier eindelijk een luisterend oor in Margot. De manier waarop zij mij stuurde in het zoeken naar oplossingen voor mijn leefstijlproblemen en klachten heeft ervoor gezorgd dat ik nu andere keuzes maak en een veel gezondere/gebalanceerde leefstijl heb. Alle veranderingen in mijn leefstijl zijn dan ook gebaseerd op mij als persoon, waardoor het beter werkt dan een dieet waar je de vruchten niet van plukt. Margot was niet alleen een super goede coach, maar heeft ook daadwerkelijk de ervaring/kennis die veel artsen missen. Zij heeft mij dan ook begeleidt in het contact met mijn huisarts en mij hiermee ook meer kennis gegeven over hoe mijn lichaam en hormonen werken. Al met al, ik raad iedereen die zich geen raad weet met PCOS en de bijkomende klachten om Lifestyle & Hormones te overwegen.

10/10

-Manisha-

Ik heb geen PCOS, maar mijn hormonen zijn duidelijk uit balans. Ik heb dan ook veel geleerd tijdens het traject. Op Insta worden door verschillende accounts veel tegenstrijdige tips gegeven. Ik vond dit verwarrend. Na dit traject weet ik wat wel en niet waar is. Margot laat je nadenken over wat je zelf aan kunt passen in je leefstijl. Hierdoor houd je zelf de regie en weet je zeker dat het te doen is. Het zijn kleine aanpassingen in je leefstijl die echt al voor verschil zorgen.

8/10

-Wietske-

Charlotte is een hele fijne coach, ze denkt met je mee op het moment dat je tegen obstakels loopt. Ze kijkt met je mee wat bij jou als persoon past en wat er mogelijk is in je situatie. Het traject heeft me nu al super veel opgeleverd, ik voel mij veel gezonder omdat allerlei klachten die ik had, veel minder of helemaal weg zijn. En dat, terwijl ik voor mijn gevoel echt maar kleine veranderingen heb doorgevoerd. Ik heb het drie maanden traject gevolgd, maar nog zo veel meer waardevolle informatie en adviezen gehad waarmee ik nog veel verder kan. Maar er is een basis gelegd waar ik me heel prettig bij voel. Ik zou dit traject erg aanraden, ik heb me in jaren niet zo gezond gevoeld. Je doet veel kennis op waardoor je vertrouwen krijgt in jezelf en je lichaam. Ook dat doet ontzettend veel voor je (mentale) gezondheid. Bedankt Charlotte!

10/10

-Iris

Na mijn PCOS diagnose ben ik op eigen houtje mijn levensstijl gaan omgooien. Dat ging heel goed, maar ik merkte dat ik een verstoorde relatie met voeding begon te krijgen. Ik voelde me met vlagen totaal overweldigd door alle adviezen die op internet te vinden waren en het voelde alsof ik altijd wel iets verkeerd deed. De begeleiding en adviezen van Charlotte hebben ervoor gezorgd dat ik weer kan genieten en een levensstijl heb gevonden die toepasbaar is en je makkelijk kunt volhouden. Het was het steuntje in de rug dat ik heel erg nodig had!

Anne Sabien review
9/10

-Annelieke-

Charlotte je bent een fijne coach. Down to earth, recht op haar doel af, helder en behulpzaam. Het traject heeft mij alles opgeleverd wat ik hoopte: Een enigszins regelmatige menstruatie had ik al (elke 3 a 5 weken), maar deze was erg pijnlijk tot aan flauwvallen aan toe. Die mega pijn is verleden tijd! Ook lijkt het erop dat mijn menstruatie nog regelmatiger wordt. Van een hoop andere klachten dacht ik dat ze gewoon bij me hoorden.. Maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn! Bizar eigenlijk achteraf dat ik er zolang mee heb rondgelopen.. Zo zonde! Ik word eindelijk weer met energie wakker 's ochtends en ik kan ook nog eens met al die energie de hele dag door i.p.v. de mega-middag-inzinkingen. En de opgeblazen buik is ook vertrokken. Ik voel me dus echt veel fijner! En dat terwijl ik helemaal niet zoveel heb aangepast in mijn leefstijl. Althans, zo voelt het. Zo geleidelijk is het dus gegaan! Ik zou het zeker aanraden voor alle dames met PCOS. Hoe vroeg of hoe laat je er in je leven ook achter bent gekomen. Het traject heeft me echt meer levensenergie gegeven!

10/10

-Manon-

Na van alles geprobeerd te hebben, vaak bij de huisarts voor kleine dingen of grotere, en er niets gevonden kon worden, was ik eerst wat sceptisch over dit traject. Nu ik het heb afgerond ben ik enorm blij dat ik het een kans heb gegeven. Veel fysieke en emotionele 'problemen' bleken allemaal kenmerken te zijn van PCOS en een andere leefstijl. Nu heb ik een aangepaste eetlijst, die op mijn behoefte is afgesteld, waar ik binnen een week al verschil mee merkte. Ik had veel meer energie, minder vermoeid en vooral ook minder geïrriteerd om helemaal niets. Daarnaast is er ook gekeken naar slaap en bewegen, waar ik meer uit heb gehaald dan ik van te voren ooit zou kunnen denken. Met al mijn vragen kon ik terecht bij mijn coach tijdens de gesprekken, maar ook daar buiten. Mijn coach was heel positief motiverend en bemoedigend. Kortom: een echte aanrader voor als je écht verder wil.

10/10

-Simone-

Lifestyle & Hormones heeft mij geholpen mijn lichaam weer te begrijpen. Waar ik al jaren lang struggle met heftige darmklachten en daarbij ook PCOS heb ik nu het gevoel dat ik me echt beter voel. En dat door maar minimale aanpassingen te doen qua voeding en lifestyle! Ik heb weer extra energie en weet wat ik beter kan laten staan om mezelf beter te voelen. Margot is ook een hele fijne coach die gemakkelijk dingen aan je uitlegt en ervoor zorgt dat je je begrepen voelt. Ik zou dit traject aan iedereen aanraden. Het gaat je echt verder brengen en je lichaam beter leren begrijpen aan de hand van voeding.

9/10

-Joëlle-

Aan de start van het traject was ik net gediagnosticeerd met PCOS. Ik had na het stoppen met de pil een hele onregelmatige menstruatie en op het hoogtepunt zelfs 7 maanden al geen menstruatie meer gehad. Omdat ik ook schildklierproblematiek heb (ziekte van hashimoto) schoof ik daar heel veel klachten op af. Toen bleek dat ik PCOS heb bleek dat heel veel klachten overlappen met elkaar. Ik had weinig vertrouwen in het traject want ja al zoveel geprobeerd van personal training tot keto dieet. Maar gezien onze kinderwens wilde ik dit nog wel proberen. Aan het begin van het traject stelden we als doel om tijdens het traject minstens 1 menstruatie te hebben. Onvoorstelbaar maar ik heb gedurende het traject een regelmatige cyclus gekregen en ben al 3x ongesteld geworden. Ik ben Margot super dankbaar. Juist het in hele kleine stapjes en dichtbij je eigen levenswereld/ eetpatroon aansluiten maakte dat dit helemaal niet als een dieet voelde. Wij gaan nu vol vertrouwen deze nieuwe fase in en hopen binnenkort een positieve test te kunnen delen.

8/10

-Stephanie-

Charlotte heeft mij heel fijn begeleid tijden het plus traject. Toen ik de diagnose PCOS kreeg, wist ik er nog niet veel vanaf. Door de webinars te volgen, kreeg ik veel informatie en de persoonlijke e-guide die ik kreeg heeft mij veel opgeleverd. Daarnaast heeft de persoonlijke begeleiding van Charlotte ervoor gezorgd dat ik lekkerder in mijn vel zit en ik veranderingen heb kunnen maken in mijn leefstijl waardoor er ook al ruim 5.5 kilo af is! Dit heb ik bereikt zonder dat ik het gevoel had echt aan het diëten te zijn. Dankbaar en voor iedereen een aanrader

10/10

-Maya-

Nadat ik van mijn gynaecoloog hoorde dat ik pcos had en online een beetje ben gaan kijken wat dat dan precies inhield, zag ik door de bomen het bos niet meer. Na het eerste gesprek met Charlotte, voelde ik me meteen gehoord en begrepen vooral. Ik had niet echt een specifiek doel van deze gesprekken, ik wilde gewoon graag iets meer weten. Nu weet ik niet alleen meer van wat pcos inhoudt, maar zijn klachten waar ik al mijn hele leven last van had ineens een stuk minder geworden of zelfs gewoon helemaal verdwenen. Ik heb zoveel meer dan alleen kennis opgedaan hierdoor en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik raad het iedereen met pcos aan!

Anne Sabien review
10/10

-Anne Sabien-

Een half jaar geleden heb ik mij opgegeven voor dit traject. De aanpak vond ik gelijk heel prettig en ik voelde mij gelijk serieus genomen. Ik merkte gelijk dat Charlotte verstand van zaken had. De informatie die ik heb gekregen heb ik niet eerder van een arts gehad. Ondanks dat het doel van afvallen nog niet behaald is, ben ik beduidend beter gaan voelen. Ben energieker, voel mij vrolijker en frisser. Dus ik ben zeer tevreden, ik ga in kleine stapjes verder om uiteindelijk mijn doel te bereiken. Dank je wel, Charlotte!

9/10

-Judith-

Waar ik mijn hele leven al van alles heb geprobeerd aan diëten is dit het traject wat het beste bij mij past! Tijdens mijn traject werd ik begeleid door Margot; een rustige en lieve coach met heel veel kennis. In alle gesprekken kreeg ik het gevoel dat ik begrepen werd en werd er ook de tijd genomen om stil te staan bij mijn emoties, want die waren er zeker. Te horen krijgen dat je PCOS hebt doet wat met je! Het traject met Margot heeft me geleerd om liever voor mijzelf en mijn lichaam te zijn, door te luisteren naar wat het écht nodig heeft (op meer gebieden dan alleen voeding) en te zorgen voor de juiste balans (waar zo nu en dan ook dat stukje chocolade in past 🙂 ) Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn lichaam beter ken, lekkerder in mijn vel zit, zo'n 8 kg ben afgevallen en vol vertrouwen mijn fertiliteitstraject ben gestart. Een heel goed begin van een leefstijl verandering die wél vol te houden is. Ik zal zeker een coaching traject bij Lifestyle & Hormones aanraden, omdat er heel individueel wordt gekeken naar JOUW klachten, er wordt gevraagd naar JOUW behoeftes en vragen en waar tijdens de coaching gesprekken ook zeker ruimte is voor JOUW emoties.

10/10

-Melanie-

Het traject gevolgd om meer te leren over mijn hormoonhuishouding en meer stabilisatie hierin te krijgen. Met kleine aanpassingen in leefstijl zijn hier al veranderingen in te merken. Charlotte als coach is positief ingesteld en staat niet te lang stil bij dingen die minder goed gaan, maar leert om te denken naar wat wel mogelijk is.

8/10

-Nathalie-

Ik ben super blij dat ik het traject heb gevolgd. Wendy is een fijne coach die naar je luistert en aan de hand hiervan tips meegeeft die voor jou werken. Net voor ik aan het traject begon kwam ik erachter dat ik zwanger was waardoor toch het een en ander anders is geweest in het traject. Hier werd goed op ‘ingespeeld’ waardoor ik voor mijn gevoel toch alles uit het traject heb kunnen halen. Daarnaast heb ik nu houvast en tips voor de toekomst waar ik zelf ook mee vooruit kan.

8/10

-Denise-

Duidelijke uitleg. Er wordt gekeken naar een levensstijl passend bij jou als persoon en gezinssituatie. Het traject wordt in stukjes opgesplitst, zodat niet alle informatie in één keer op je afkomt. Daardoor kan je langzaam kleine veranderingen brengen in je levensstijl.

10/10

-Cherish-

Ik ben 5 kilo kwijt in 3 maand. Ik heb geen sugar cravings meer, niet snel honger en ik heb geen droge mond meer. Ik voel me vooral rustiger in me lijf. Ik geniet met mate en houd rekening met mijn voeding bij bijzonderheden. Het belangrijkste : ik heb een cyclus!! YES. Deze heb ik niet meer gehad nadat pcos werd vastgesteld!

10/10

-Tessa-

Margot heeft heel erg geholpen door mij duidelijke aanknopingspunten te geven welke direct haalbaar zijn. Doordat het simpele aanpassingen zijn in je eetpatroon zijn ze makkelijk vol te houden. Ik vond het erg fijn dat er ook een duidelijke wetenschappelijk basis was voor alle uitleg. Hierdoor leer je ook wat de wijzigingen met je lijf doen.

9/10

-Sanne-

Ik heb het traject voor drie maanden gevolgd en moet eerlijk bekennen dat ik niet had verwacht zo'n verandering te zien in mijn leven door simpele aanpassingen. Met PCOS en alle verschillende informatie die te vinden is op internet, is het niet duidelijk waar je wat aan kan doen. Door echt persoonlijke aandacht te krijgen en te begrijpen hoe jouw lichaam werkt, kan je zo veel makkelijker hiermee leven. De aanpassingen zijn niet eens zo erg! Wendy was ook erg fijn, totaal niet judgemental en echt een luisterend oor. Ze zoekt naar oplossingen die bij jou passen en staat altijd voor je klaar als je tussendoor nog vragen hebt.

10/10

-Chaimae-

Ik vond het fijn om deel te nemen aan het traject bij Lifestyle & Hormones. De gesprekken met Charlotte ervaarde ik als erg fijn. Ze dacht met me mee en gaf tips specifiek op mijn behoeftes. Ze gaf ook aan dat ik bij vragen altijd mocht mailen. Ik heb meerdere handvatten gekregen waar ik komende tijd zeker mee door wil blijven gaan. Beetje bij beetje ga ik steeds meer de signalen van mijn lichaam herkennen. Ik denk dat dit ook mede komt door de begeleiding van de afgelopen weken. Ik vond het erg fijn dat ik meerdere consults had, die over verschillende onderwerpen gingen, en niet dat alles in 1 consult ‘gepropt’ moet worden. Ik raad andere mensen zeker aan om begeleiding via Lifestyle & Hormones te gaan volgen.

7.5/10

-Lisette-

Ik heb ontzettend veel gehad aan het traject. Het heeft mij inzichten gegeven over mijn lifestyle en hoe ik met een onregelmatig werkschema toch consistentie kan toevoegen! Ik ben in de afgelopen maanden mij zo veel beter gaan voelen, ik heb meer energie, sugarcravings zijn heel veel minder en ik ben 7kg afgevallen! Margot is een heel fijne coach, geeft goede tips en wil heel erg met je meedenken om te kijken hoe je deze veranderingen haalbaar kan maken. Heel fijn! Ik werk met heel veel cliënten die pcos hebben en velen heb ik al doorverwezen!

9/10

-Marita-

Margot heeft ervoor gezorgd dat ik dingen in mijn leefstijl heb kunnen aanpassen op mijn eigen tempo. Zij kwam met tips voor dingen waar ik tegen aanliep die bij mij passen. Door haar tips en expertise merk ik dat ik meer ontspannen ben rondom mijn eetpatroon en kies ik vaker voor mezelf, zo kies ik bijvoorbeeld vaker voor een rustmoment op de dag. Het traject is duidelijk, en mede door de E-guide heb ik veel kennis opgedaan. Het is prettig om de achtergrond informatie te krijgen zodat je weet waarom je bepaalde aanpassingen wilt doen. Ik heb het idee dat ik mijn leven lang hier wat aan ga hebben en zou het traject aan iedereen die worstelt met klachten rondom PCOS aanraden!

10/10

-Vera-

Het traject bij Lifestyle and Hormones heb ik als positief ervaren. Het is prettig om meer informatie te krijgen over PCOS. Het geeft je het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen, maar dat er iemand met je mee kijkt. Je krijgt praktische tips die goed toe te passen zijn. Het traject heeft mij meer inzichten opgeleverd om met PCOS om te gaan. Enkele doelen zijn helaas niet behaald, maar hopelijk komt daar in de toekomst nog verandering in, nu ik dit traject afgerond heb. Ik zou het traject andere vrouwen adviseren omdat je beter leert omgaan met PCOS. Je ontvangt concretere informatie dan wat je op internet kunt vinden.

9/10

-Karlijn-

In de afgelopen jaren ben ik op verschillende manieren bezig geweest met voeding. Ik kwam erachter dat het niet vol te houden was voor de lange termijn of dat het onvoldoende effect had. In het traject met Margot heb ik ervaren dat ze een stok achter de deur was, maar ook eerlijk was over wat de invloed zou kunnen zijn van het traject, maar dat het kan zijn dat niet al mijn klachten opgelost worden. Uit ervaring weet ik dat de meeste klachten opgelost zijn en dat ik nu een lifestyle heb waar ik wel de rest van mijn leven profijt van heb in plaats van de korte termijn. Dus twijfel je nog om dit traject in te gaan, zeker doen! Dames van Lifestyle & Hormones, jullie doen goed werk, heel hartelijk bedankt en veel succes verder!

9/10

-Sanne-

Ik heb dit traject met Wendy als prettig ervaren. Ik heb het gevoel gehad dat ik altijd serieus ben genomen en heb handige tips en handvatten meegekregen van Wendy die voor mij ook in de praktijk werken. Het traject heeft mij opgeleverd dat ik nu beter mijn eigen lichaam begrijp en ook de klachten die ik had. Veel van mijn klachten zijn verminderd. Ik merk dat ik veel meer energie heb op een dag dan voorheen en mijn hoofdpijnen een stuk minder vaak voorkomen. Ik zou andere meiden met PCOS ook aanraden om een traject hier te volgen omdat het op een laagdrempelige en duidelijke manier wordt uitgelegd en mee wordt gedacht om veranderingen in je leefstijl aan te brengen. Na van alles geprobeerd te hebben, vaak bij de huisarts voor kleine dingen of grotere, en er niets gevonden kon worden, was ik eerst wat sceptisch over dit traject. Nu ik het heb afgerond ben ik enorm blij dat ik het een kans heb gegeven. Veel fysieke en emotionele 'problemen' bleken allemaal kenmerken te zijn van PCOS en een andere leefstijl. Nu heb ik een aangepaste eetlijst, die op mijn behoefte is afgesteld, waar ik binnen een week al verschil mee merkte. Ik had veel meer energie, minder vermoeid en vooral ook minder geïrriteerd om helemaal niets. Daarnaast is er ook gekeken naar slaap en bewegen, waar ik meer uit heb gehaald dan ik van te voren ooit zou kunnen denken. Met al mijn vragen kon ik terecht bij mijn coach tijdens de gesprekken, maar ook daar buiten. Mijn coach was heel positief motiverend en bemoedigend. Kortom: een echte aanrader voor als je écht verder wil.

10/10

-Jacky-

Charlotte heeft mij 6 maanden lang begeleid, en man, wat weet zij veel! Het is een kunst om ingewikkelde wetenschappelijke stukken en informatie om te zetten in concrete tips voor de dagelijkse praktijk. En dat kunstje verstaat ze als geen ander. Tijdens het traject heb ik veel geleerd en direct kunnen toepassen. Want niet alleen snap ik nu beter hoe voeding, slaap, beweging en ontspanning van invloed zijn op mijn lijf en mijn hoofd. Ik weet ook wat ik zelf kan doen om beter voor mezelf te zorgen en mijn klachten te verminderen. Gewoon simpele en directe aanpassingen die vol te houden zijn. Zo heb ik mijn voedingspatroon veranderd en heb ik nu een betere relatie met voeding. ‘Gezond, Gemak en Genieten’ is een nieuw mantra hier in huis. Ik heb Lifestyle & Hormones al een paar keer aangeraden aan anderen. Ik noem dan vooral de geniale combinatie van no-nonsens adviezen die direct toepasbaar zijn, maar altijd gebaseerd zijn op wetenschap.

10/10

-Joelle-

De afgelopen 5 maanden heb ik met behulp van Charlotte den Boer gewerkt aan mijn PCOS klachten. Ze heeft mij erg fijn gecoacht, op een betrokken manier. Door het traject heb ik erg veel handvaten aangereikt gekregen om mijn voedingspatroon aan te passen met PCOS vriendelijke ingrediënten. Zo weet ik welke voeding werkt voor mij en wat ik beter kan laten staan. Daarnaast heb ik geleerd wat ik kan doen om mijn stress te verminderen, hoe ik zorg voor meer ontspanning en welke beweging ik nog kan toevoegen. Ik zou het traject zeker aanraden omdat je op een laagdrempelige, rustige manier zelf je veranderingen toe kan passen. Je hoeft je eetpatroon niet van de een op de andere dag om te gooien maar het is fijn dat je tips aangereikt krijgt om de maaltijden die je eet beetje voor beetje aan te passen. Ook kan je altijd terecht met je vragen en krijg je een eguide waarin alles voor jou op staat geschreven waar je altijd op terug kan vallen. Ik ben erg blij met het traject en ik ben ervan overtuigd dat ik aanpassingen heb geleerd die altijd vol zijn blijven te houden!

8.5/10

-Renate-

Ik ben blij dat ik dit programma ben tegengekomen. Ik denk dat het toepassen van jullie receptenboek er zeker aan heeft bijgedragen dat ik zo snel zwanger ben geraakt. Helaas heb ik door de zwangerschap niet volledig de kracht van het volledige traject kunnen ervaren. Ik ben wel blij met alle tips die Wendy mij heeft gegeven die ik ook tijdens de zwangerschap kan toepassen en welke ook hebben bijdragen aan de klachten die ik op dat moment ervaarde. Ik kijk ernaar uit om echt met mijn e-guide aan de slag te gaan na mijn zwangerschap en hoop dat ik er dan nog meer uit kan halen in combinatie met het receptenboek. Nogmaals wil ik Wendy bedanken voor haar flexibele houding en hoe zij mij ondersteund heeft met mijn (zwangerschaps)klachten.

7.5/10

-Jamy-Lee-

Wat ik hier fijn aan vond aan dit traject is dat er breder wordt gekeken dan alleen naar voeding. Zowel slaap als patronen komen aan bod en hoe hier mee om te gaan. Daarnaast bespreek je dit via beeld bellen waardoor het toch een soort van consult is ipv alleen maar een telefoongesprek. Ik liep echt jaren met lastige darmen en de laatste maanden heb ik hier nog maar bij uitzondering last van en dit terwijl ik te horen had gekregen eerder van een huisarts dat ik er mee moest leren leven.

9/10

-Ilse-

Jullie zijn gewoon top! Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt om mij bij jullie aan te melden. Ik heb een betere relatie met eten. Dat je levenstijl aanpassen niet altijd maar inhoud wat je allemaal niet mag maar juist wat je allemaal WEL mag. Jullie zorgen voor duidelijkheid en dat is heel verfrissend. Alles is terug te lezen op de gepersonaliseerde e-guide waar ik nog zeker gebruik van zal maken. Wendy, harstikke bedankt voor de fijne afspraken vol met openheid, tips, begrip en liefde voor wat je doet.

10/10

-Beulha-

Ik ben het traject ingegaan in de hoop dat dit dieet wel een keer voor verandering zou zorgen. Zo zag ik het in het begin van het traject. Nu zie ik het als een leefstijl verandering en een bewustwording van welke voeding ik in mijn lichaam stop. Je moet niet vullen maar voeden! Zo ben ik tijdens het traject in 3 maanden tijd meer als 5 kg afgevallen! En zonder honger .… Mij energie is veel beter. Ook heb ik mijn menstruatie regelmatig en een kortere cyclus gekregen. Daarnaast zijn bijna alle vervelende klachten die bij PCOS horen, nihil! De online begeleiding is absoluut een pluspunt. Het is laagdrempelig en de contacten verlopen heel soepel en je krijgt snel reactie met leuke opmerkingen! Heel fijn! Het traject krijgt van mij zeker een 10!! Ik hoop dat jullie nog heel veel vrouwen gaan helpen met jullie waardevolle begeleiding en kennis! De medici in Nederland kunnen nog heel veel leren van deze visie op PCOS! Ik zou een ieder aanraden om dit traject te volgen, het brengt je een gezondere versie van jezelf! Ik ga vol vertrouwen 2022 in en weet zeker dat ik dankzij de begeleiding van Margot het zelfstandig kan volhouden!

Riandareview
10/10

-Rianda-

Aan het begin van het traject merkte ik al heel snel een enorm verschil. Dit vond ik heel bijzonder en had ik niet verwacht. Het grappige vond ik ook dat ik van klachten af kwam waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Waar ik het meeste blij mee ben is dat ik zo veel beter in mijn vel zit en mijn energie terug heb. Geen ellendige moodswings meer, daar ben ik zo dankbaar voor. En als het een aantal dagen misgaat door slechte planning en ik voel me weer moe en futloos kost het me geen enkele moeite op het meteen weer op te pakken. Ik weet nu namelijk hoe veel beter ik me kan voelen en ook hoe snel je weer resultaat hebt. Ik ben nu de mama en partner die ik wil zijn, ik zit goed in mijn vel en heb weer energie. Dit is meer dan ik vooraf had verwacht, dankjewel!

8/10

-Kimm-

Ik ben dit traject aangegaan omdat ik niet lekker in mijn vel zat en echt graag het PCOS 'probleem' onder de knie wou krijgen. Margot heeft super fijne tips gegeven en was daarin tijdens de consulten ook echt een luisterend oor wat ik heel fijn vond. Ik wil andere vrouwen met klachten rondom PCOS ook echt aanraden om hierin te investeren. Je gaat je zoveel beter voelen en je behaalt zoveel succes met een kleine aanpassing.

Foto Martine
9/10

-Martine-

Het traject waar ik ben in gegaan heeft mij heel veel gebracht. Het heeft mij laten inzien wat ik op een dag eet en wat ik daarin makkelijk kan veranderen. Het liet mij zien hoe mijn lichaam werkt en dit te begrijpen. Ik vind het fijn dit traject te hebben gedaan en zou het iedereen met PCOS aanraden.

9/10

-Fleur-

Ik zou iedereen aanraden dit traject te volgen die ook last heeft van PCOS, dit traject geeft je inzicht in je doen en laten. Mijn coach die mij heeft bijgestaan heeft mij heel goed uitgelegd over de situatie, ze was mijn luisterende oor en kon bij haar mijn onzekerheid kwijt.

9/10

-Edisa-

Een prettig traject waarin ik goed gecoacht ben en waarin kritisch gekeken werd naar verschillende aspecten. Ik heb er veel aan gehad, de aanpassingen in mijn lifestyle hebben ervoor gezorgd dat ik fitter op sta en energieker de dag door kan. Wat erg fijn is wanneer je 2 jonge kindjes hebt 🙂

10/10

-Susanne-

De tips die je me hebt gegeven zijn heel waardevol geweest. Met kleine veranderingen merkte ik vrij snel verschil in klachten. Van sommige klachten wist ik niet eens dat het verband hield met mijn voeding. In de periode waarin ik wat terugzakte in slechte, oude gewoontes, was voor mij meteen duidelijk hoe goed jouw tips me helpen. Hetgeen wat ik heb geleerd voelt als een super stabiele en goede basis om op terug te vallen, wat ik altijd meeneem.

10/10

-Anoniem-

De tips die je me hebt gegeven zijn heel waardevol geweest. Met kleine veranderingen merkte ik vrij snel verschil in klachten. Van sommige klachten wist ik niet eens dat het verband hield met mijn voeding. In de periode waarin ik wat terugzakte in slechte, oude gewoontes, was voor mij meteen duidelijk hoe goed jouw tips me helpen. Hetgeen wat ik heb geleerd voelt als een super stabiele en goede basis om op terug te vallen, wat ik altijd meeneem.Ik heb veel meer inzicht gekregen in de productkeuzes die ik maak en hierdoor zijn er een hoop klachten wel verminderd. Ik heb dit traject aan verschillende mensen met overgewicht en hormonale klachten al doorverwezen. 'Ga eens in gesprek en kijk wat ze voor je kunnen betekenen'. Mijn idee is dat iedereen hier hele duidelijke informatie uit kan halen waar ze hun eigen gezondheid naar een beter level kunnen tillen, zonder drastisch te veranderen.

8/10

-Karien-

Nadat ik te horen kreeg dat ik PCOS heb zat ik met veel vragen. Wat is het precies? Wat moet ik doen en waar moet ik beginnen? Dankzij Margot heb ik meer inzicht gekregen en daarbij ook persoonlijk advies. Er werd niet alleen gekeken naar voeding maar ook naar het totaalplaatje. Mijn angsten werden gelijk minder. Ik heb de gesprekken met Margot heel fijn ervaren. Eindelijk iemand die naar je luistert en graag met je meedenkt. Ik raad iedereen aan om naar Lifestyle & Hormones te gaan. Het is realistisch en daarnaast een hele positieve verandering op je levensstijl op een natuurlijke manier.

9/10

-Yonca-

Zelf heb ik geen last van PCOS, waardoor ik het traject waarschijnlijk op een andere manier ben ingegaan dan vele personen die bij jullie komen. Doordat ik meerdere miskramen heb gehad, kreeg ik allemaal verschillende adviezen van experts. Omdat onze kinderwens groot is, volgde ik deze allemaal op. Naast mijn veganistische levensstijl, werd mij ook aangeraden om glutenvrij te eten. Toen ik vanaf dat moment helemaal niet meer zwanger raakte, besloot ik dat ik nu echt wilde eten op een manier waar ik mij goed bij voelde en kwam ik bij jullie terecht. Het traject met jullie ben ik eerst wat onzeker ingestapt door de tegenstrijdige adviezen die ik kreeg. Gelukkig legde Wendy precies uit waarom dingen juist wel of niet konden en kon ik beginnen met kleine stapjes. Al snel merkte ik dat ik mij beter begon te voelen. Tijdens mijn een na laatste gesprek gaf ik aan dat ik opnieuw zwanger was, deze keer verder dan ooit, en hierdoor veel niet kon eten. Wendy gooide het hele gesprek om en kwam met allemaal tips en adviezen die ik gelijk op kon pakken! Super fijn! Door jullie kijk ik nu op een positievere manier naar mijn levensstijl, is het makkelijker geworden om gezond te eten en heb ik weer plezier in eten klaarmaken. Dus ook zonder PCOS-gerelateerde klachten, zeker een aanrader!

9/10

-Willemijn-

Ik ben na eindeloos diëten, veel eten, niet eten, suikervrij, koolhydraatarm eten bij Lifestyle & Hormones terecht gekomen. Door eerder genoemde wist ik écht niet meer hoe ik goed en lief voor mijn lichaam kon zorgen. Bij alles had ik in mijn achterhoofd: 'is dit nou écht wel goed voor mijn lijf?'. Enorm frustrerend en stress verhogend met als gevolg veel gezichtsbeharing, slecht slapen, veel aankomen. Nu weet ik écht wat goed is voor mijn lijf en merk ik dat ook. Ik merk dat m'n gemoedstoestand en m'n lijf beter reageren op goed voedsel, wat ik nu door Margot goed weet toe te passen. Ik eet weer fruit, yes! Dat mocht ik bij suikervrij absoluut niet, terwijl ik fruit heel lekker vind. Volkorenproducten en aardappelen idem. Het is zo fijn om te weten dat ik nu goed voor mijn lichaam zorg, zonder schuldgevoel en vraagtekens in mijn achterhoofd. Als ik een ''snaaibui'' heb gehad, word ik niet meer boos op mezelf. Dit gebeurde vroeger bij de diëtist wel. Margot werd dat gelukkig niet. Dat betekende voor mij enorm veel. Hierdoor durfde ik 100% eerlijk te zijn. Naar mezelf en naar Margot. En ik weet dat het niet om het gewicht gaat, maar het is toch onwijs fijn dat er wel wat kilo's langzaam af gaan. Wat ik indirect geleerd heb en wat ik misschien nog wel het allermooiste vind, is dat ik mijn lichaam niet meer verafschuw. Ik vind mezelf mooier en zit beter in mijn vel. Zo fijn! Anderen met PCOS zou ik dit aanraden, omdat het écht levens veranderend is. Ik heb nog veel stress om mij heen, maar niet meer om het eten. Dit is zo'n opluchting. Ook weet ik nu veel beter wat er in mijn lichaam gebeurd en hoe ik sommige optelsommetjes kan maken. Dit zorgt voor enorm veel rust. Dat gun je toch iedereen :). Dank je wel Margot en anderen van L&H!

9/10

-Priscilla-

Ik ben blij dat ik Lifestyle & Hormones ontdekt heb. Ik kreeg totaal geen advies mee na de diagnose PCOS. Enkel de opmerking dat "een beetje afvallen altijd goed is". Ik was niet heel erg dik, maar mijn BMI zat inmiddels wel op bijna 25. Daar was ik zelf ook niet blij mee. Afvallen lukte me alleen niet goed, dit mede vanwege een trage schildklier en niet goed ingestelde schildkliermedicatie. Wendy heeft me een hoop handvatten gegeven voor onder meer voeding en heeft met me meegedacht (in oplossingen). Inmiddels is mijn BMI 23,2, want ik ben gedurende het traject heel geleidelijk toch een aantal kilo afgevallen en ook mijn omvang is afgenomen. Mijn schildklierwaarden zijn inmiddels goed ingesteld en zelfs nog weer wat verbeterd! Ook mijn cyclus is inmiddels best regelmatig (<30 dagen). Ik weet zeker dat de leefstijlaanpassingen daaraan bijdragen en dat deze ook blijvend zijn. Dit in tegenstelling tot diëten. Belangrijker is echter nog dat ik me een heel stuk beter (energieker voel) en dat ik veel meer het gevoel heb dat ik daar zelf grip op heb. Ik zou Lifestyle & Hormones dan ook zeker aanraden!

9/10

-Anoniem-

De tips die je me hebt gegeven zijn heel waardevol geweest. Met kleine veranderingen merkte ik vrij snel verschil in klachten. Van sommige klachten wist ik niet eens dat het verband hield met mijn voeding. In de periode waarin ik wat terugzakte in slechte, oude gewoontes, was voor mij meteen duidelijk hoe goed jouw tips me helpen. Hetgeen wat ik heb geleerd voelt als een super stabiele en goede basis om op terug te vallen, wat ik altijd meeneem.

10/10

-Anoniem-

Afgelopen maanden heb ik een traject gevolgd bij Charlotte. Binnen de gesprekken gaf zij duidelijke informatie en ook goede opties om kleine aanpassingen te doen. Zij liet mij daarin ook meteen actief meedenken om de stappen zo klein en gemakkelijk mogelijk te maken. Het traject heeft veel invloed op mijn klachten en eigenlijk maar weinig invloed op mijn dagelijks leven. Daarmee bedoel ik dat het gemakkelijk toe te passen is. Ook heb ik gemerkt dat hele kleine aanpassing in de voeding al een groot effect heeft. Zo merkte ik bijvoorbeeld al snel na de start met het traject, dat mijn menstruatie regelmatig is. Waar ik ook veel verschil in merk, is dat ik nu niet de hele dag door een hongergevoel heb en ook niet die eeuwige drang naar suikers/chocolade/zoetigheid. Ik ga nu verder aan de slag met de tips, want er is nog best wat verbetering aan te brengen. En hierbij moet ik er ook op letten, dat ik niet te streng voor mijzelf zal zijn. Dat heeft juist een averechts effect. Ik heb dit traject aan verschillende mensen met overgewicht en hormonale klachten al doorverwezen. 'Ga eens in gesprek en kijk wat ze voor je kunnen betekenen'. Mijn idee is dat iedereen hier hele duidelijke informatie uit kan halen waar ze hun eigen gezondheid naar een beter level kunnen tillen, zonder drastisch te veranderen.

8/10

-Nienke-

Na het eerste coachingsgesprek was er een opluchting. Ik voelde mij gehoord en alle klachten vielen op een plek. Maar zou deze methode mij helpen? JA! Is het antwoord. Na de eerste week al bijna van mijn buikklachten af. En ik begon mij steeds beter te voelen zowel lichamelijk als mentaal! We gaan steeds verder vooruit en voel me helemaal happy bij deze aanpak! Dit komt mede door de goede persoonlijke begeleiding.

9/10

-Myreille-

Margot heeft mij onwijs geholpen om alles te leren over PCOS. Door het bijhouden van een eetdagboek kon zij mij gerichte adviezen en tips geven om eenvoudig en kleine aanpassingen te maken in mijn eetpatroon. Hierdoor voelt het niet aan als een onhaalbaar dieet maar een levensstijl waar ik de rest van mijn leven mee door kan gaan. Door daarnaast precies te kijken wat mijn lijf nog nodig had aan supplementen en de kleine tips rondom sport en slaap zit ik veel beter in mijn vel. Ik heb minder vaak (eigenlijk vrijwel nooit meer) een opgeblazen buik terwijl ik dat voorheen elke dag had. Ik word 9 van de 10 keer uitgerust wakker en mijn energie is door de dag heen vele malen beter dan hiervoor. Al met al enorm blij dat ik dit traject ben aangegaan!

10/10

-Hilleen-

Ik begon dit traject omdat ik zelf niet meer goed wist waar ik aan moest beginnen om ervoor te kunnen zorgen dat mijn lichaam ging doen wat het moest doen (ongesteld en zwanger worden). Charlotte heeft me hierin geleid: ze hielp me op weg, maar relativeerde ook zeker als ik overweldigd werd. Dat heeft me heel erg geholpen om het niet te ingewikkeld voor mezelf te maken. En daardoor ook uitvoerbaarder. Charlotte is lekker direct, eerlijk en begripvol. Fijn om met iemand mijn worstelingen over pcos te kunnen delen.

8/10

-Anoniem-

Ik heb met een fijn gevoel dit traject gevolgd. Margot is duidelijk, denkt goed mee, legt veel uit qua waarom bijv. een verandering in het een of het ander wenselijk is (erg leerzaam, zo leer je wat pcos precies in houdt en wat voor klachten dat kan geven). Verder is ze gewoon een ontzettende lieve vrouw die graag helpt. Echt ontzettend fijn als iemand z'n passie voor haar beroep heeft! Ik heb mijn doel van verandering in voeding en minder klachten ervaren bereikt! :)LifestyleandHormones is echt een aanrader als je niet meer weet wat te doen met je PCOS klachten!

9/10

-Amy-

Jullie zijn gewoon top! Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt om mij bij jullie aan te melden. Ik heb een betere relatie met eten. Dat je levensstijl aanpassen niet altijd maar inhoud wat je allemaal niet mag maar juist wat je allemaal WEL mag. Jullie zorgen voor duidelijkheid en dat is heel verfrissend. Alles is terug te lezen op de gepersonaliseerde e-guide waar ik nog vaak gebruik van zal maken.

10/10

-Anoniem-

Charlotte heeft mij goed begeleidt gedurende het traject. Er wordt gericht gekeken naar wat aansluit bij jou als persoon. De veranderingen om een gezondere levensstijl te krijgen zijn gemakkelijk toe te passen, waardoor het niet als een opgave voelt en vol is te houden. Na een half jaar merk ik dat mijn cyclus meer regelmatiger is. Daarnaast heb ik veel meer energie door de dag heen en bijna geen last meer van een opgeblazen gevoel en buikpijn.

8/10

-Joyce-

Ik ben Wendy mijn coach heel erg dankbaar. Ze was duidelijk in haar uitleg over PCOS en welke veranderingen je kunt toepassen. Ze denkt met je mee, mocht je ergens tegen aan lopen. Kleine aanpassingen geven al zo’n groot verschil, waardoor het leven met PCOS een stukje makkelijker wordt. Ik raad het zeker aan om dit traject te volgen, omdat het echt gericht is op jou. Als je PCOS hebt is het al lastig genoeg en dit maakt het net wat aangenamer. Bedankt Wendy voor je support!

9/10

-Filiz-

Na een halfjaar het traject te volgen onder begeleiding van Charlotte, ben ik echt een veel fijner persoon geworden. Ik heb geen mood swings meer, ben niet meer elke week ziek en heb een stuk meer zelfvertrouwen gekregen doordat ik 16 kilo ben afgevallen. En dat door kleine simpele aanpassingen te maken in mijn leefstijl. Ik heb veel geleerd en het was gemakkelijk toe te passen door de duidelijke uitleg en het fijn gevoel met Charlotte als coach. Fijn dat ik niet werd 'gestraft' als het even minder ging maar dat er juist gekeken werd naar oplossingen. Veel zelfreflectie die ik nu nog steeds toe pas. Ik ben niet gediagnostiseerd met PCOS maar had wel alle ongemakken die erbij horen. Na dit halfjaar zijn bijna alle ongemakken verdwenen en kijk ik een stuk positiever naar mijn toekomst!

10/10

-Naomi-

Maaltijdshake, intermitted fasting, nauwelijks nog eten, overmatig sporten, alleen maar salades. Allemaal dingen die ik heb geprobeerd om vet te verliezen en om met vage (achteraf pcos) klachten om te gaan. Ik ben mijn traject begonnen met weinig kennis over PCOS en ik zat vol vragen en was ten einde raad wat ik met mijn PCOS klachten aan moest. Ik ben begonnen met het plus traject maar ik heb dit uiteindelijk ge upgrade naar premium. Ik had mijn consulten met Wendy en ik vind haar erg prettig, de communicatie was altijd erg fijn en ze heeft me echt vooruit geholpen. Niet alleen fysiek met klachten vermindering maar ook met het mentale stukje, wat voor mij best een ding was. Op vele vlakken heb ik veel vooruitgang geboekt maar wel op een tempo wat het maakt dat dit mijn nieuwe levensstijl is geworden, niet weer iets tijdelijks. Ik ben haar en het team erg dankbaar voor de goede en fijne hulp en alles wat het me gebracht heeft. Ik zat erg te twijfelen of dit wel echt zou helpen, maar wat ben ik blij dat ik het toch heb gedaan! Nogmaals ontzettend bedankt Wendy!

8/10

-Kirsten-

Ik heb coaching gehad van Wendy. Wendy is een fijne coach omdat ze naar je luistert, advies geeft en vooral dat ze je zelf laat nadenken van hoe jezelf iets kan aanpakken. Als het niet lukt, wat kan je er aan doen om het wel te laten lukken. Het traject heeft opgeleverd dat ik wat beter in me vel zit, veel beter slaap en een betere balans heb gevonden. Ik zou het zeker iemand aanraden als je net zoals mij van het kastje naar de muur word gestuurd en jezelf ergens aan moet beginnen maar je weet niet waar. Het is goed om af en toe ‘hulp’ in te schakelen als je het zelf even niet meer weet!

9/10

-Lonneke-

Met een diagnose van PCOS op m’n 15e heb ik weinig tools geleerd om hier mee om te gaan. Door de hulp en een luisterend oor van Wendy ben ik veel meer bewust geworden wat een gezonde levenstijl een hele goede invloed heeft op PCOS. Mijn klachten waren vooral stemmingswisselingen en een onrustige huid. Door de tips en tricks van Wendy is dit vele malen verminderd. Het is een verandering in de levensstijl en dit heeft tijd nodig. Door het traject te volgen heeft dit me meer energie gegeven en me zeker op weg geholpen. Het was een hele prettige ervaring. Bedankt voor deze fijne begeleiding!

10/10

-Marjon-

Wendy is een ontzettend fijne begeleider. Speelt goed in op de vragen die je hebt of moeilijkheden die je ervaart. Voelt snel vertrouwd aan en weet waar ze over praat. Wat is vooral geleerd heb is: Voeding wat je suikerschommeling in de war brengt is me nu geheel duidelijk. Ook de producten die wel voeding bevatten maar bijna geen invloed hebben op je suikerspiegel. Dat volkoren producten beter zijn. Dat het beter is vooor mij om meerdere eet momenten per dag te gebruiken. De klachten die allemaal verbeterd zijn: Somberheid, moeheid, neerslachtig zijn, acne, beter in je vel zitten, vrolijker zijn, stabieler gewicht hebben en een hele fijne gezonde cycles. Ik zou het aanraden omdat je echt aan jezelf merkt dat je gezonder in je lijf zit nadat je het traject hebt gevolgd. En omdat je met voeding grotendeels je klachten/problemen op kan lossen. Dat is echt een eyeopener.

8/10

-Dirkje-

Bijzonder, hoe sommige dingen opeens op je pad kunnen komen… Al mijn hele leven tob ik met darmklachten, afvallen wat niet lukt… Na het volgen van de webinar, ging er een wereld voor me open. Zoveel ‘kwartjes’ die op z’n plek vielen. Dus het Premium traject gestart met Margot. Een lieve vrouw, met een goed luisterend oor, die meedenkt en helpt om goede passende oplossingen te vinden! Het traject zit er voor mij op, na 6 leerzame maanden. Het voelt nog ‘raar’ het nu zelf te gaan doen. Maar heb er vertrouwen in! Ga door, met het mooie werk wat jullie doen en ik hoop dat jullie nog vele vrouwen mogen helpen! Bedankt voor alles!

9/10

-Johanneke-

Wendy is goed benaderbaar en reageerde snel op mijn vragen in de mail. Ze zocht voor mij de juiste supplementen en gaf me hier ook de juiste website voor. Het traject heeft mij veel bewustwording opgeleverd, in alle 4 de speerpunten van het traject. Omdat ik zo goed als tegelijkertijd met dit traject begonnen ben met een traject bij een fertiliteitsarts, weet ik niet 100% zeker of mijn ovulaties (die ik nu elke maand heb gehad sinds het traject) komen door mijn leefstijl aanpassingen of door de hormonen. Maar ik denk wel dat de aanpassingen in mijn leefstijl hierbij hebben geholpen. Door het volgen van het Plus traject heb ik goede handvaten gekregen hoe ik een gezondere leefstijl kan hebben met PCOS. Dit kan ik iedereen aanraden. Alle conflicterende informatie die online te vinden is laat ik vanaf nu gewoon achter me.

10/10

-Bea-

Ik heb inmiddels mijn traject afgerond waarbij Charlotte mij heeft begeleid. Dit heb ik als erg fijn ervaren. Duidelijke uitleg over algemene dingen met daarbij ook specifiek gericht op jouw klachten. Daarnaast de nodige tips waar je mee aan de slag kan en bij vragen was er ook zeker een luisterend oor en werd ook daar weer meteen op in gegaan en hulp geboden. Het traject heeft mij vooral meer inzicht gegeven in de klachten die ik had en die zijn zeker wel te verminderen/te verhelpen. Waar ik voorheen van het kastje naar de muur werd gestuurd merk ik nu dat er wel degelijk wat aan te doen is zonder jezelf in allerlei gekke bochten te moeten wringen om dit vol te houden. Soms zijn het zelfs maar kleine aanpassingen die makkelijk te doen zijn en je waarschijnlijk zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ook heb ik veel bruikbare tips gehad waar ik mee aan de slag ben gegaan en wat al resultaat heeft opgeleverd, maar kan ook zeker nog vooruit om nog meer resultaat te behalen. Het is zeker aan te raden om een traject te volgen bij Lifestyle & Hormones. Wanneer je klachten hebt waar ze in gespecialiseerd zijn op gebied van pcos, hebben ze een persoonlijk gericht plan om je te helpen. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad.

8/10

-Joyce-

Ik ben blij dat ik het traject bij Lifestyle & Hormones gestart ben. Het traject bevat een duidelijk gepersonaliseerd plan waarbij je met kleine verbeteringen aan de slag gaat met voeding, bewegen en slaap. Charlotte heeft mij goed begeleid tijdens het traject. Ze had duidelijke adviezen die ik gelijk toe kon passen. Door dit traject zit ik een stuk beter in mijn vel en heb ik minder klachten. Ik zou dit traject bij iedereen die PCOS heeft aanraden omdat je fijne handvatten krijgt die makkelijk toepasbaar zijn en je niet je hele levensstijl om hoeft te gooien.

8/10

-Anoniem-

Nieuwsgierig geworden?

Boek direct een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie en jouw wensen en kan je al je vragen stellen over Lifestyle & Hormones. Samen kijken we of er een match is en welk Personal PCOS Plan het beste bij jouw situatie en wensen aansluit.

Success Stories