Skip to content

PCOS POWER FOODS! Receptenboek bundel

“Eet jezelf beter in balans bundel” – Jouw sleutel tot een betere balans.

Wij begrijpen dat gezond eten en zelfzorg soms lastig kunnen zijn, vooral wanneer je te maken hebt met PCOS. En misschien heb je wel een onregelmatig schema, weinig motivatie, energie of tijd. Speciaal daarvoor hebben we een bundel samengesteld om jou te helpen. 

Jij kunt vanaf nu met vertrouwen en enthousiasme beginnen aan jouw nieuwe leefstijl.

Wat zit er in de "Eet jezelf beter in balans" bundel?

EET JEZELF BETER IN BALANS BUNDEL
Totale waarde: €121,91

Aanbieding: €47,-

Nu: €41,-

*Geen verzendkosten binnen Nederland

Met de “Eet jezelf beter in balans bundel” heb je de bundel van kennis en ondersteuning binnen handbereik. 

We begrijpen dat informatie soms overal verspreid kan staan op het internet en dat je tegen vragen aan loopt. Daarom hebben we deze bundel ontworpen om je inspiratie en informatie te kunnen geven in een handige vorm.

Onze recepten zijn niet alleen lekker, maar ze zijn ook ontworpen om je energie te geven en PCOS gerelateerde-klachten te verminderen.
Onze e-books en video’s zullen je begeleiden en motiveren in elk stap naar een betere balans. 

Met de “Eet jezelf beter in balans bundel” kun je op een praktische en haalbare manier werken aan je lijf. Het is nooit te laat om te investeren in jouw gezondheid. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. 

Bestel de bundel nu!

Dit ga jij ontvangen:

PCOS POWER FOODS! Hardcopy t.w.v. €31,99

Ons receptenboek ontvang jij binnen enkele dagen op de deurmat in huis waarmee je meer dan 65 PCOS proof recepten in huis hebt. Onze recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden, waardoor je kostbare tijd bespaart. Onze recepten zijn geschikt voor iedereen, dus je gezin kan mee-eten.

PCOS POWER FOODS! E-book t.w.v. €19,99

Met het e-book heb je altijd alle recepten gemakkelijk de bij de hand. Onze recepten maken boodschappen doen leuk en eenvoudig, zelfs voor drukke moeders en vrouwen. Het bevat praktische recepten met eenvoudig verkrijgbare ingrediënten, zodat je snel en gemakkelijk gezonde maaltijden kunt bereiden.

E-book In 8 stappen goed op weg t.w.v. €9,99

Dit e-book biedt een duidelijke routekaart om je gezondheidsdoelen te bereiken in 8 stappen. Het  zorgt dat je direct van start kunt met makkelijke toepasbare tips. 

E-book Gemotiveerd starten én blijven t.w.v. €9,99

Moeite om gemotiveerd te blijven? In ons e-book “Gemotiveerd starten én blijven vind je waardevolle tips om jouw motivatie hoog te houden. Dit e-book is jouw motivatie-boost. Het biedt inzichten en strategieën om gemotiveerd te blijven, zelfs als je geen directe resultaten ziet.

E-book Nooit meer cravings t.w.v. €9,99

Dit e-book onthult hoe je verleidelijke trek kunt overwinnen en controle kunt krijgen over je eetlust. Het is een handige hulpbron voor iedereen die worstelt met ongezonde verlangens.

E-book De belangrijkste voedingsstoffen bij PCOS t.w.v. €9,99

Dit e-book biedt inzicht in de voedingsstoffen die cruciaal zijn voor het beheersen van PCOS gerelateerde klachten. Je zult begrijpen hoe je je voedingspatroon kunt aanpassen om voldoende binnen te krijgen van de belangrijkste voedingsstoffen.

E-book Slim boodschappen doen t.w.v. €9,99

Dit e-book biedt slimme tips en trucs om efficiënt boodschappen te doen en geld te besparen terwijl je nog steeds gezonde keuzes maakt. Hierna laat je je nooit meer misleiden door mooie verpakkingen en verleidingen.

E-book Omgaan met onregelmatige diensten t.w.v. €9,99

Dit e-book bevat tips om structuur aan te brengen, vooral voor mensen met onregelmatige schema’s. Als je een onregelmatig werkschema hebt, is dit e-book jouw gids voor het handhaven van een gezonde levensstijl, ongeacht je rooster/schema.

*BONUS* 3 video-modules uit de PCOS Academy t.w.v. €9,99

 1. PCOS en de betrokken hormonen
  Deze module biedt diepgaand inzicht in PCOS en de specifieke hormonen die betrokken zijn bij deze aandoening. Het helpt je begrijpen hoe hormonale onevenwichtigheden jouw PCOS-symptomen veroorzaken en hoe je deze kunt aanpakken.

 2. Video-module Anticonceptie
  Deze module behandelt het belangrijke onderwerp van anticonceptie en geeft inzicht in verschillende anticonceptiemethoden, hun werking en hoe ze van invloed kunnen zijn op PCOS.

 3. Video-module Je cyclus + cyclus dagboek template
  Deze module biedt een grondige uitleg over de menstruatiecyclus en hoe je deze kunt bijhouden. Het wordt ondersteund door een handige cyclus dagboekje waarmee je je cyclus nauwkeurig kunt monitoren. 
Profiteer nu nog van 66% korting! 
€121,91 

Aanbieding: €47,-

Voor wie is deze bundel geschikt?

 • Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat een gezond eetpatroon bij PCOS inhoudt.
 • Voor iedereen die niet weet waar te beginnen en het graag simpel wil houden.
 • Voor iedereen die graag nieuwe inspiratie op doet en het lastig vindt een gevarieerd & gezond eetpatroon toe te passen.

Testimonials

Wat zeggen anderen:

Wauw, eindelijk eens een praktisch PCOS receptenboek met heel veel lekkere recepten die je in een korte tijd kunt maken! Nu al zin om deze nieuwe recepten uit te gaan proberen tijdens de kerstvakantie.
Hai meiden! Zojuist het e-book binnen gekregen en even snel doorgebladerd. Wat word ik hier blij van! Het zijn echt makkelijke recepten en ze lijken me heerlijk! Bedankt!! 😊.
Wat een geweldig boek hebben jullie ontworpen! Overal staat duidelijk alles aangegeven, er is rekening gehouden met de snelle maaltijden maken en ook de iets uitgebreidere maaltijden! Echt mooi om te zien. Daarbij erg leuk dat jullie van alles wat hebben; zo de drankjes, lunch, ontbijt, avondmaaltijd, tussendoortjes echt alles. Ik ga hier van genieten. Its amazing!
Onze e-books bevatten duidelijke en praktische informatie en onze recepten zijn gemaakt met eenvoudige ingrediënten. Onze recepten zorgen ervoor dat je geen honger hebt en we hebben een volledig e-book gewijd aan het beheersen van cravings.
Met de "Eet jezelf beter in balans bundel" kun je jouw gezondheidsdoelen bereiken met minimale moeite en opoffering. Je zult de resultaten zien en voelen, en dit alles voor slechts €41,-.

Sneak peak

Nog even op een rijtje

Totaal: €121,91

Aanbieding €47,-

Nu voor: €41,-

 • PCOS POWER FOODS Receptenboek

  Zowel als hardcopy op je deurmat als de e-book versie in PDF in je mail, voor meer dan 65 smakelijke, voedzame gerechten die speciaal zijn gemaakt om jouw PCOS klachten te beheersen en jou te ondersteunen naar een gezondere levensstijl (t.w.v. €51,98)

 • 6 e-books

  De reeks e-books bieden praktische tips en strategieën om gemotiveerd te blijven en de verleiding van cravings te weerstaan. Ze helpen je om je gezonde levensstijl vol te houden. (t.w.v. €59,94)

 • 16 inspirerende video’s uit de PCOS Academy

  Waarin je meer gaat begrijpen over je hormonen en cyclus. Ze bieden waardevolle informatie en praktische begeleiding om je te helpen bij het begrijpen van je lichaam en het maken van gezonde keuzes (t.w.v. €9,99)

Wacht niet langer en investeer in je gezondheid. Klik hieronder om de “Eet jezelf beter in balansbundel” nu te bestellen en begin jouw reis naar een gezonder en fijner leven!

Totaal: €121,91

Aanbieding €47,-

Nu voor: €41,-

×