Skip to content

Al 1347 keer gedownload!

BEN JIJ OOK NAAR HUIS GESTUURD MET: ‘’SLIK DE PIL MAAR EN KOM TERUG ALS JE ZWANGER WILT WORDEN’’?

Dat vinden wij super jammer om te horen. Want PCOS is meer dan alleen een vruchtbaarheidsaandoening.

Jij loopt misschien rond met heel veel klachten en weet gewoon niet meer wat waar bij hoort. Je blijkt prikkelbaar darmsyndroom te hebben, maar je leest op internet dat vrouwen met PCOS ook vaker last hebben van buikklachten. Daarom hebben we voor jou een lijst gemaakt met de 12 dingen die je arts je allemaal had moeten vertellen tijdens het geven van de diagnose.

Download hem nu hier!

*Je gaat hiermee akkoord om op de hoogte gehouden te worden van alle acties, nieuwste tips & informatie rondom PCOS

Herkenbaar?

Je loopt elke dag rond met vage klachten en je voelt je algeheel ‘’meh’’. Lusteloos, rusteloos, geïrriteerd, soms uit het niets mega geïrriteerd. Of misschien vecht je al jaren tegen het overgewicht en wat je ook doet, het gaat er maar niet van af. Je wilt zo graag lekker in je vel zitten, blij zijn als je jezelf in de spiegel aankijkt. Toch werkt er niks.

Maar ja, gaat de pil dit allemaal oplossen? Grote kans van niet. De pil is geweldig voor het onderdrukken van symptomen en dun houden van je baarmoederslijmvlies en zorgt daarmee dat het risico op baarmoederkanker afneemt. Maar het gaat er niet voor zorgen dat jij je prettiger gaat voelen.

Hoe fijn zou het zijn als jij energiek zou zijn, vol plezier in het leven staat en zin hebt om dingen te ondernemen?

Het wordt tijd om PCOS niet als vruchtbaarheidsaandoening te gaan zien, maar als een aandoening dat meer dan dat beïnvloed zodat we het ook gaan behandelen als groter geheel.

Wil jij dus weten wat de arts je nog meer had moeten vertellen, download dan nu de checklist hier!

*Je gaat hiermee akkoord om op de hoogte gehouden te worden van alle acties, nieuwste tips & informatie rondom PCOS

Wij horen van veel vrouwen dat ze het idee hadden dat ze anders zijn dan andere vrouwen. “Hoe kan het toch dat ik geen energie ervaar en eigenlijk al moe wakker wordt?” 

Na het lezen van deze checklist weet jij dat het niet aan jou ligt, maar aan de PCOS. Je snapt dat jij zelf een behoorlijke invloed hebt om juist deze klachten flink te beïnvloeden. 

‘’Pak jij weer jouw eigen regie?’’

Ga jij op internet lezen, dan kom je de meest bijzondere diëten en andere wondermiddelen tegen. We zijn maar meteen duidelijk. Deze werken niet op de lange termijn! Je kunt natuurlijk een hoop geld gaan uitgeven aan allerlei poeders en pillen, maar grote kans dat het weggegooid geld is.

Er bestaat namelijk geen quick fix voor het oplossen van PCOS. Die gaan wij je dus ook niet vertellen, want die zijn er simpelweg niet. We zijn altijd transparant in wat wel en vooral in wat niet kan.

Wij vinden het belangrijk dat jij de eigen regie pakt en goed geïnformeerd bent over PCOS en vooral in alle mogelijkheden. Maar ook dat jij weet dat het dus niet “chill” is als je geen menstruatiecyclus meer hebt. Ja, trust us, ook deze hebben we wel eens gehoord van een professional. PCOS is een serieuze aandoening en tegelijkertijd is het niet nodig om in zak en as te gaan zitten.

Ga vooral aan de slag met zaken waar jij mee aan de slag kan.

Wil jij dus weten wat de arts je nog meer had moeten vertellen, download dan nu de checklist hieronder!

*Je gaat hiermee akkoord om op de hoogte gehouden te worden van alle acties, nieuwste tips & informatie rondom PCOS

×