Skip to content

PCOS HAPPY FOODS

Ons nieuwste receptenboek met meer dan 65 recepten om klachtenvrij te genieten.

PCOS HAPPY FOODS is niet zomaar een kookboek. Het is speciaal samengesteld voor vrouwen met PCOS met in het achterhoofd de beroemde “3 G’s” van Lifestyle & Hormones: Gezond, Genieten en Gemak. 

Dit 2e receptenboek van Lifestyle & Hormones is gemaakt met liefde en zorg om jou extra te laten genieten van heerlijk eten, zonder zorgen. Want laten we eerlijk zijn, wie verdient er nu niet wat extra geluk in de keuken?

Dit boek zit boordevol meer dan 65 feestelijke en gezonde recepten, zodat jij bij alle gelegenheden gezonde én lekkere maaltijden en hapjes op tafel kunt zetten . 

Zo gaaf! Heel blij mee 😃
Staan echt top recepten in! Super blij mee.
PCOS HAPPY FOODS zal je inspireren en het vertrouwen geven om heerlijke en voedzame gerechten op tafel te zetten, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen over wat je kunt serveren.

PCOS HAPPY FOODS!

Voor wie is dit receptenboek bedoeld?

  • Voor iedereen die opzoek is naar gezonde feestelijke gerechten om zorgeloos van te kunnen genieten bij elke gelegenheid. 
  • Voor iedereen die opzoek is naar hapjes voor verjaardagen, borrels, feestjes of gewoon wanneer je zelf wat comfort food kunt gebruiken. 
  • Voor iedereen die inspiratie zoekt en het vertrouwen wilt om heerlijke én voedzame maaltijden te serveren.
  • In dit boek vind je 10 chocolala recepten, 10 taart, cake & koek recepten, 10 recepten voor hartige hapjes & snacks, 20 recepten voor shared dining, 10 recepten voor toetjes en 10 recepten voor spreads&dips.

Sneak peak

PCOS HAPPY FOODS

Testimonials

Wat zeggen anderen:

Wat een prachtig kookboek hebben jullie gemaakt!! Echt geweldig, niet ingewikkeld, alles makkelijk te vinden in de supermarkt en het ziet er allemaal heerlijk uit. En zo uitgebreid, zelfs toetjes, dips en dranken! Krijg helemaal zin om alles uit te proberen 😀 bedankt dat jullie dit doen.
Wauw, eindelijk eens een praktisch PCOS receptenboek met heel veel lekkere recepten die je in een korte tijd kunt maken! Nu al zin om deze nieuwe recepten uit te gaan proberen tijdens de kerstvakantie.
Hai meiden! Zojuist het e-book binnen gekregen en even snel doorgebladerd. Wat word ik hier blij van! Het zijn echt makkelijke recepten en ze lijken me heerlijk! Bedankt!! 😊.
Wat een geweldig boek hebben jullie ontworpen! Overal staat duidelijk alles aangegeven, er is rekening gehouden met de snelle maaltijden maken en ook de iets uitgebreidere maaltijden! Echt mooi om te zien. Daarbij erg leuk dat jullie van alles wat hebben; zo de drankjes, lunch, ontbijt, avondmaaltijd, tussendoortjes echt alles. Ik ga hier van genieten. Its amazing!

Onze principes

Eenvoudig & vlot te maken

Normale ingrediënten

Iedereen kan mee eten

Bij Lifestyle & Hormones volg je geen dieet, maar creëer jij een nieuwe en gezonde levensstijl. Alle recepten, de aanvullende tips gaan jou hierbij helpen.

Dit receptenboek draait om delen, genieten, en het goede leven vieren! We hebben meer dan 65 heerlijke recepten samengesteld die geschikt zijn voor elke gelegenheid, van verjaardagsfeestjes tot gezellige diners. 🎈🎂

En het beste van alles? Elk gerecht is zorgvuldig aangepast aan de behoeften van vrouwen met PCOS, terwijl ze nog steeds geschikt zijn voor het hele gezin en andere dierbaren. Gezond eten was nog nooit zo gemakkelijk en lekker!

Bestel hier PCOS HAPPY FOODS

×