Skip to content

PCOS POWER FOODS!

De meer dan 65 PCOS proof recepten uit dit boek gaan jou helpen naar een gezonder lijf. 

Simpel PCOS proof eten, hoe doe je dat?

Je weet wellicht dat als je PCOS hebt het handig kan zijn om met je levensstijl aan de slag te gaan zodat je minder klachten ervaart, maar ook risico’s verminderd. Maar ja, dan ga je googlen en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Het zijn allemaal ingewikkelde adviezen en de recepten bevatten allerlei moeilijke ingrediënten. Wij vinden dat dit ook anders kan, want de wetenschap is helder. Gezond eten is helemaal niet ingewikkeld.

Wij weten dat PCOS meer is dan alleen ‘’niet ongesteld worden’’. Heb jij last van klachten zoals een opgeblazen gevoel, darmklachten, vermoeidheid, (sugar) cravings, eetbuien of regelmatige hoofdpijn?

Dan gaan deze 65+ recepten uit PCOS POWER FOODS! jou helpen.

Zo gaaf! Heel blij mee 😃
Hoi! Jullie kookboek heb ik net binnen gekregen. Echt super leuk! Als er ooit een deel 2 komt dan bestel ik hem meteen.
Staan echt top recepten in! Super blij mee.
Simpele en lekkere recepten voor ontbijt, lunch, diner, desserts, snacks, beleg en dranken. Meer dan 65 heerlijke recepten die geschikt zijn voor iedereen. Van pannenkoeken tot chips, broodbeleg, snelle salades en pasta’s en nog veel meer.

Voor wie is dit receptenboek bedoeld?

 

  • Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat een gezond eetpatroon bij PCOS inhoudt.
  • Voor iedereen die niet weet waar te beginnen en het graag simpel wil houden.
  • Voor iedereen die graag nieuwe inspiratie op doet en het lastig vindt een gevarieerd & gezond eetpatroon toe te passen.

Sneak peak

Testimonials

Wat zeggen anderen:

Wat een prachtig kookboek hebben jullie gemaakt!! Echt geweldig, niet ingewikkeld, alles makkelijk te vinden in de supermarkt en het ziet er allemaal heerlijk uit. En zo uitgebreid, zelfs toetjes, dips en dranken! Krijg helemaal zin om alles uit te proberen 😀 bedankt dat jullie dit doen.
Wauw, eindelijk eens een praktisch PCOS receptenboek met heel veel lekkere recepten die je in een korte tijd kunt maken! Nu al zin om deze nieuwe recepten uit te gaan proberen tijdens de kerstvakantie.
Hai meiden! Zojuist het e-book binnen gekregen en even snel doorgebladerd. Wat word ik hier blij van! Het zijn echt makkelijke recepten en ze lijken me heerlijk! Bedankt!! 😊.
Wat een geweldig boek hebben jullie ontworpen! Overal staat duidelijk alles aangegeven, er is rekening gehouden met de snelle maaltijden maken en ook de iets uitgebreidere maaltijden! Echt mooi om te zien. Daarbij erg leuk dat jullie van alles wat hebben; zo de drankjes, lunch, ontbijt, avondmaaltijd, tussendoortjes echt alles. Ik ga hier van genieten. Its amazing!

Onze principes

Eenvoudig & vlot te maken

Normale ingrediënten

Hele gezin kan mee eten

Met dit receptenboek zet jij de eerste stap gezet naar een gezondere levensstijl met PCOS. De visie van Lifestyle & Hormones komt duidelijk naar voren in het receptenboek. Bij Lifestyle & Hormones volg je geen dieet, maar creëer jij een nieuwe en gezonde levensstijl. Alle recepten, de aanvullende tips en het handige boodschappenlijstje gaan jou hierbij helpen.

Combi-deal!

Wil jij ook af van de dagelijkse stress bij de vraag ‘Wat eten we vandaag’? 

Met het receptenboek én deze weekmenuplanner bespaar je tijd, geld, energie én maak je gezondere keuzes. Met deze planner kan jij elke week jouw doelen bepalen en maaltijden vooruit plannen.